Τετραπληγικός εκπληρώνει την επιθυμία της συζύγου του και χορεύει μαζί της έξι χρόνια μετά το ατύχημά του

Τετραπληγικός εκπληρώνει την επιθυμία της συζύγου του και χορεύει μαζί της έξι χρόνια μετά το ατύχημά του

Έχουν περάσει έξι χρόνια αφότου ο 26χρονος Joel Jackson είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο νεαρός κατάφερε να ζήσει ωστόσο έμεινε παράλυτος από το λαιμό και κάτω.

Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που είχε ως αποτέλεσμα να διαχωριστεί το κεφάλι του από την σπονδυλική του στήλη.

Ο νεαρός είχε γνωρίσει την σύζυγό του Lauren στο γυμνάσιο και παντρεύτηκαν το 2013. «Όταν περπατήσεις, θέλω να χορέψεις μαζί μου» του είχε πει.

Δυο χρόνια μετά,ο Joel εκπλήρωσε την επιθυμία της συζύγου του. Με τη βοήθεια μιας συσκευής ανύψωσης και μπροστά στο προσωπικό του κέντρου αποκατάστασης που παρακολουθούσε συγκινημένο το ζευγάρι χόρεψε το “I'll be” του Edwin McCain.

Ο νεαρός εργάστηκε σκληρά για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Πέρασε πάρα πολλές ώρες κάνοντας φυσικοθεραπείες στο νοσοκομείο αποκατάστασης του Jacksonville. Στο πλάι του είχε πάντα την Lauren η οποία δήλωσε: «Οι θεραπευτές του προσπαθούσαν από τον περασμένο Ιούνιο, να τον κάνουν να σηκωθεί από την καρέκλα του.

Γράφοντας στο blog του ζευγαριού, η Lauren,προσθέτει: "Μοιραστήκαμε το πρώτο μας χορό και πάλι, αυτή τη φορά σταθήκαμε στα πόδια μας".

Μιλώντας στο NBC News μέσω ενός συστήματος στον υπολογιστή, ο Joel χρησιμοποίησε τη λέξη "ευφορία" για να περιγράψει τα συναισθήματά του για την στιγμή που χόρεψε με την αγαπημένη του.

Για να βοηθήσετε το ζευγάρι, επισκεφθείτε τη σελίδα τους.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δημοφιλή