Σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου από μπέιμπι σίτερ σοκάρει τη Μεγάλη Βρετανία

Σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου από μπέιμπι σίτερ σοκάρει τη Μεγάλη Βρετανία
Facebook

Για σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κατηγορείται μια μπέιμπι σίτερ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο λόγος για την Mary-Ellen Mooney η οποία κατηγορείται ότι "κακοποιούσε σεξουαλικά" τον 13χρονο απαιτώντας από αυτόν να την χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα ενώ έβλεπαν τηλεόραση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός πήγε επίσκεψη στο σπίτι ενός φίλου του. Αντί να παίξουν αποφάσισαν να δουν κάποιο έργο στην τηλεόραση. Η 18χρονη μπέιμπι σίτερ θέλοντας να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης άρχισε να αγκαλιάζει τον 13χρονο και να του κάνει σεξουαλικές προτάσεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ έβλεπαν τηλεόραση, του ζήτησε να βάλει το χέρι του κάτω από το εσώρουχό της και να την τρίψει στα γεννητικά της όργανα.

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό η Mooney- κάτοικος Black Heath Cresent, Bradwell Common, Milton Keynes, Bucks- συνέχιζε να παρενοχλεί τον νεαρό στέλνοντάς του μηνύματα στο Facebook όπου του ζητούσε να βγουν ξανά.

Επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός, ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο, οι σεξουαλικές ορμές της 18χρονης έγιναν γνωστές από τους γονείς τον μαθητή με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστή.

ΠΗΓΗ: metro.co.uk

Δημοφιλή