Πρεσβεία Ισραήλ: Ανοησίες τα περί «Εβραϊκής Συνωμοσίας» από εκπροσώπους της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας

Πρεσβεία Ισραήλ: Ανοησίες τα περί «Εβραϊκής Συνωμοσίας» από εκπροσώπους της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας
eurokinissi

Ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα ελέχθησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για τα μέτρα που αφορούν τα φάρμακα στο πολυνομοσχέδιο εξέδωσε η πρεσβεία του Ισραήλ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Οι δηλώσεις ορισμένων εκπροσώπων της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας σε συζήτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την Τετάρτη (14.10.2015), που απέδωσαν τα μέτρα για τα φάρμακα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο υπό συζήτηση σε «Παγκόσμια Ισραηλινή ή Εβραϊκή Συνωμοσία», με τον ισχυρισμό ότι «Ισραηλινοί ωφελούνται» απ' αυτά μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν ως καθαρές ανοησίες και τίποτε περισσότερο.

Θα ήταν περισσότερο ωφέλιμο εάν η συνεχής προσπάθεια κριτικής και δυσφήμισης μετατρεπόταν σε μια εποικοδομητική επαφή με παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων και Ισραηλινές, προς όφελος των Ελλήνων ασθενών και για την περαιτέρω ανάπτυξη του ήδη επιτυχημένου ελληνικού φαρμακευτικού τομέα.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ θα ήταν πολύ πρόθυμη να βοηθήσει Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες να έρθουν σε επαφή με σοβαρές Ισραηλινές εταιρείες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ωφέλιμο πεδίο οικονομικής συνεργασίας».

Δημοφιλή