Η αιωρούμενη μπάλα νερού της NASA και άλλα τέσσερα φανταστικά βίντεο

Η αιωρούμενη μπάλα νερού της NASA και άλλα τέσσερα φανταστικά βίντεο
Youtube

Υπομονή, θάρρος, πειθαρχία, επαναστατικότητα, ευρηματικότητα, περιέργεια για το θαύμα της επιστήμης. Αυτές οι αρετές πρωταγωνιστούν στις viral ειδήσεις που λατρέψαμε αυτή την εβδομάδα. Εάν άρεσαν και σε εσάς τα αγαπημένα μας βίντεο, μην ξεχάσετε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες της υπηρεσίας Ίντερνετ OTE VDSL.

Ο πιο υπομονετικός άνθρωπος του κόσμου

Ο Rémy Boiré ήθελε να αποτυπώσει τις λέξεις «Υπομονή και Πειθαρχία» στο χαρτί και χρησιμοποίησε αυτές τις αρετές για να το κάνει. Πιο συγκεκριμένα, πέρασε πάνω από 300 ώρες δημιουργώντας εκατομμύρια μικρές τελείες πάνω σε μια κόλλα χαρτί που στο τέλος συνέθεσαν μια όμορφη ζωγραφιά. Όσοι δεν έχουν τόση επιμονή, καλύτερα να σερφάρουν στο διαδίκτυο με τις απίστευτες ταχύτητες της υπηρεσίας OTE VDSL.

Πηγή: Bored Panda

Το θαρραλέο σκυλί

Τα κογιότ είναι άγρια ζώα που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα όταν βγαίνουν για κυνήγι. Εκτός από όταν έρχονται αντιμέτωπα με αυτό το μαύρο pug. Ο Harvey, όπως είναι το όνομά του είναι ο «σκοτεινός ιππότης» των μικρών ζώων που κάνει τα αιμοδιψή κογιότ να το βάζουν κυριολεκτικά στα πόδια.

Πηγή: Viral Nova

Το υγρό που αιωρείται

Σε ένα πρόσφατο βίντεο ο Scott Kelly της NASA πειραματίστηκε με μια μπάλα νερού στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, τοποθετώντας χρώματα και μια ταμπλέτες σε αυτή. Τα αποτελέσματα είναι μαγευτικά.

Πηγή: Laughing Squid

Ο μικρός που αντιστέκεται στην δικτατορία της σιέστας

Ποιος θέλει να κοιμηθεί το μεσημέρι όταν μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο με τις απίστευτες ταχύτητες του OTE VDSL; Αυτό θα σκεφτόταν αυτός ο μικρός που δηλώνει κατά της σιέστας.

Πηγή: Viral Nova

Ο δάσκαλος του «πως να γλιτώσεις μια απαγωγή»

Έχετε δει εκείνους τους τύπους στις ταινίες που τους απαγάγουν, τους δένουν τα χέρια με μονωτική ταινία κι εκείνοι καταφέρνουν μέσα σε δευτερόλεπτα να απελευθερωθούν; Ε, δείτε σε αυτό το βίντεο τι να κάνετε εάν βρεθείτε σε ανάλογη περίπτωση.

Πηγή: Viral Nova

Δημοφιλή