Γνωστή ιστοσελίδα λειτουργούσε ως βιτρίνα για υπηρεσία «κολ γκερλ» για πλούσιους πελάτες

Γνωστή ιστοσελίδα λειτουργούσε ως βιτρίνα για υπηρεσία «κολ γκερλ» για πλούσιους πελάτες
Shutterstock / Mayer George

Με βιτρίνα γνωστή ιστοσελίδα που προσφέρει «κολ γκερλ» σε πλούσιους πελάτες δύο Έλληνες μαστροποί εξέδιδαν 22χρονη καλλονή από την Ουκρανία.

Πρόκειται για έναν ιστότοπο με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπου μπορεί ο χρήστης με «ένα κλικ» να έχει στο χώρο του… συνοδούς πολυτελείας που μπορεί να έχουν έδρα ακόμα και χώρες του εξωτερικού. Για μία ώρα ο πελάτης μπορεί να πληρώσει ακόμα και 200 ευρώ –ανάλογα με την κοπέλα- ενώ για μία βραδιά το ποσό μπορεί να φτάσει τα 1.500 ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν και συνέλαβαν σε ξενοδοχείο στον Άλιμο, δύο άνδρες ηλικίας 46 και 43 χρόνων, μετά από ερωτικό ραντεβού που είχαν κλείσει σε πελάτη μέσω διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αρχικά προσήχθη η 22χρονη κοπέλα και στη συνέχεια ο 46χρονος που την μετέφερε στο ερωτικό ραντεβού, ενώ ο 43χρονος ήταν ο υπεύθυνος για το κλείσιμο των συναντήσεων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τα τελευταία δύο χρόνια προωθούσαν «κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία» γυναίκες στην πορνεία.

Κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με τη πραγματοποίηση ραντεβού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή