11 αλησμόνητες τηλεοπτικές στιγμές που μας χάρισε η ελληνική τηλεόραση

11 αλησμόνητες τηλεοπτικές στιγμές που μας χάρισε η ελληνική τηλεόραση
youtube

Ήταν η μία, η μοναδική η ανεπανάληπτη. Η στιγμή που η κάμερα κατέγραψε το γεγονός της χρονιάς. Το 1997 σημαδεύτηκε από το χαστούκι της Αναστασίας Αθήνη Τσούνη με αποδέκτη την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. 10 Οκτωβρίου στη Στοά του Βιβλίου κι όλοι πίστευαν πως είναι μία ήρεμη εκδήλωση με χαρήκαμε και γεια σας. Όχι αγάπη μου. Η Αθήνη Τσούνη θα έγραφε ιστορία.

''Εγώ δεν καταδέχομαι να πάρω αυτό το βιβλίο'' είπε και το μόνο που ακούστηκε στη συνέχεια ήταν κάτι παρατεταμένα ιιιιιιιιιιιιιι που συνοδεύτηκαν από κάτι παρατεταμένα ααααααααα. Και η Δήμητρα κάγκελο.

Ακούστε με για να σας θυμίσω τα γεγονότα. Η Δήμητρα είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο ''10 χρόνια και 54 μέρες'' (όσες χρειάστηκε για να ξεχάσει). Είχε που λέτε το βιβλίο και θέλησε να υπογράψει κάποια από αυτά να ευχαριστηθεί και το κοινό.

Ανάμεσα στους φανς και η Αναστασία Αθήνη Τσούνη (τι εξαιρετικό όνομα είναι αυτό). Η χαρακτηριστική κοτσίδα πλησίασε κι αφού ξεστόμισε την ατάκα κόλαφο, άπλωσε το χέρι και χαστούκισε την άναυδη Δήμητρα. Κι από την καλή κι από την ανάποδη. Μαεστρία.

Το οπισθόφυλλο του βιβλίου ανέφερε: ''(...)όταν άπλωνε τα χέρια με το μαγικό τρόπο που μόνο αυτός γνώριζε, τότε που λες και τους αγκάλιαζε όλους και τον αγκάλιαζε και ο κόσμος.'' Το διαβάσατε; Ακριβώς το αντίθετο για τη Δήμητρα. Από πού της ήρθε δεν ήξερε. Έτρεξαν οι γύρω να την συγκρατήσουν αλλά το κακό είχε γίνει και μάλιστα on camera.

Απολαυστική η Μαλβίνα Κάραλη σχολίασε το περιστατικό λέγοντας ''Και ξάφνου έρχεται η αποκατινή με την κοτσίδα και μου βαράει μία και είδα τον Ντοστογιέφσκι φαντάρο και μία γέφυρα που είχα στα δόντια τη βρήκαν την επόμενη μέρα στη φωλιά του Λιάκουρα στην Ελευσίνα.''

Αυτά είδαμε και θυμηθήκαμε τις πιο καλτ στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Πάντα θα βρίσκουμε αφορμές για να κάνουμε αναδρομές.

Όταν η Ρέα έκλαιγε γιατί δεν την αγκάλιαζαν feat. Η Μαίρη νιώθει ευάλωτη

Ατάκα: Πρέπει να παρεξηγηθώ που δε με αγκαλιάζει ποτέ ο Χρήστος κι ο Κώστας

Η Χριστίνα προσπαθεί να αποφασίσει

Ατάκα: Είμαι από πουριτανή οικογένεια. Έχω κάποια κόμπλεξ και ταμπού, κάνω σεξ μισοντυμένη, στα μαύρα σκοτάδια

Η Άσπα Τσίνα έμεινε στην ιστορία

Ατάκα Νο1: Τι της έχω κάνει μωρέ της μαλ%#σμένης

Ατάκα Νο2: Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου

Ατάκα Νο3: Την οικογένεια μου σε θα την ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια ρε συ Άσπα

Η Πελαγία στη στιγμή της αλήθειας

Ατάκα: Έχεις κάνει σεξ στο δάσος του Σέιχ Σου;

Το σπαγγάτο στο ζευγάρι της χρονιάς

Ατάκα: Ούτε το σπαγγάτο μου δεν αξίζεις

Το βλέμμα της Αλέκας κάρφωσε τον Νεκτάριο

Ατάκα: Πού σας πήγαμε; Σε εποχές ανύπαρκτες

Η λέρα και ο αντιπρόσωπος

Ατάκα: Είσαι ψεύτης, υποκριτής, μαζοχιστής, αντιπρόσωπος και εκπρόσωπος

Ο Χατζηστεφάνου και τα νέα του ψαροντούφεκου

Ατάκα: Βλάχα, βλαχάρα, αμόρφωτη, τελευταία. Που δεν έχεις πιάσει N Y Times στα χέρια σου

Ένας πολιτισμένος διάλογος μεταξύ Χειλουδάκη-Μπάρκα

Ατάκα: Μωρή όταν εγώ περπατούσα με την Κλόντια και μου έσφιγγε το χέρι η Σοφία Λόρεν εσύ δεν ήξερες να χρησιμοποιείς το προφυλακτικό

Το βρωμόσκυλο και η μέγαιρα

Ατάκα: Βρε γουρούνι (x6)

Της Δέσποινας Δημά

Πηγή: Ladylike