Από τα στραβά δόντια μέχρι τα μεγάλα πόδια: 6 περίεργα φετίχ από όλο τον κόσμο

Από τα στραβά δόντια μέχρι τα μεγάλα πόδια: 6 περίεργα φετίχ από όλο τον κόσμο
View of a woman's leg wearing red stilettos
Eyecandy Images via Getty Images
View of a woman's leg wearing red stilettos

Αφήστε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Η λίστα που ακολουθεί από την ιστοσελίδα Thrillist είναι η τρανή απόδειξη ότι οι άνθρωποι έλκονται από διαφορετικά πράγματα, άλλα πιο περίεργα και άλλα πιο συνηθισμένα.

Ιαπωνία: Στραβά δόντια

Δεν έτυχε να βάλετε σιδεράκια όταν ήσασταν μικροί; Κανένα πρόβλημα! Μία βόλτα από την Ιαπωνία θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα για το χαμόγελό σας, αφού τα στραβά δόντια θεωρούνται πολύ χαριτωμένα στη συγκεκριμένη χώρα. Μάλιστα, οι άντρες έχουν τόσο φετίχ με τα στραβά δόντια, που οι γυναίκες ζητούν από τους οδοντιάτρους να τους τοποθετήσουν ψεύτικους κυνόδοντες πάνω στους κανονικούς τους ώστε να πετάνε.

Βραζιλία: Τα μεγάλα οπίσθια

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε αλλά οι αριθμοί έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Οι Βραζιλιάνοι έχουν τόσο μεγάλο φετίχ με τα μεγάλα οπίσθια που μόνο το 2013 έγιναν 63.000 επεμβάσεις αυξητικής γλουτών.

Ινδονησία: Τα μεγάλα γυναικεία πόδια

Αν εδώ δεν βρίσκεται παπούτσι που να σας κάνει και ντρέπεστε για τις μεγάλες πατούσες σας, μάλλον ήρθε η ώρα να μετακομίσετε στην Ινδονησία. Οι άνθρωποι εκεί, ειδικά στα χωριά, θεωρούν τις μεγάλες πατούσες ως το απόλυτο ερωτικό στοιχείο, μάλλον επειδή δείχνουν ότι μία γυναίκα είναι εύκολο να προσαρμοστεί στο περιβάλλον, σημαντικό στοιχείο για τους άντρες της Ινδονησίας (από ό,τι φαίνεται).

Σε μερικές ασιατικές χώρες: Το λευκό δέρμα

Όσο εσείς προσπαθείτε να πάρετε χρώμα το καλοκαίρι, υπάρχουν ορισμένοι πληθυσμοί στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα και την Ταϊλάνδη που δεν θα ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με αυτό που κάνετε. Στις συγκεκριμένες χώρες όσο πιο λευκή είναι μία γυναίκα, τόσο πιο γοητευτική.

Αιθιοπία: Σημάδια στο σώμα

Στην φυλή Karo οι άντρες δείχνουν τον ανδρισμό τους μέσα από τις πληγές και τα σημάδια που έχουν στο σώμα τους, αφού αποτελούν ένδειξη ότι έχουν σκοτώσει πολλούς εχθρούς από άλλες φυλές. Φυσικά, επειδή πλέον ο πόλεμος με τις άλλες φυλές δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο καταλήγουν να κάνουν μόνοι τους τις πληγές στο σώμα τους.

Μαυριτανία: Τα γεμάτα σώματα

Στην Μαυριτανία η παχυσαρκία ανάμεσα στις γυναίκες όχι μόνο δεν τις στιγματίζει, αλλά και θεωρείται ως δείγμα πλούτου και κύρους. Μάλιστα, πολλές γυναίκες στέλνονται σε ειδικές κατασκηνώσεις προκειμένου να βάλουν μερικά κιλά και να γίνουν πιο ποθητές.