Υπάρχει ζωή και μετά το ΙΚΕΑ (μέρος 2ο): 5 ελληνικά e-shops όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα είδη σπιτιού

Υπάρχει ζωή και μετά το ΙΚΕΑ (μέρος 2ο): 5 ελληνικά e-shops όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα είδη σπιτιού
Home Plus

Τελικά, όπως φάνηκε, υπάρχει ζωή και μετά το IKEA. Λίγες μέρες πριν είχαμε ψάξει και είχαμε βρει τέσσερις εναλλακτικές που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε τους χώρους σας πρωτότυπα και ανάλογα με το δικό σας μοναδικό στυλ (και σας τις παρουσιάσαμε εδώ).

Επειδή όμως καλά ελληνικά e-shops για το σπίτι συνεχίζουν να υπάρχουν – και ορισμένα από αυτά μας τα υπέδειξαν οι αναγνώστες της HuffPost Greece – επιστρέψαμε με πέντε ακόμη προτάσεις.

Επαναλάβετε λοιπόν μετά από εμάς: «Υπάρχει ζωή και μετά το ΙΚΕΑ και βρίσκεται σε αυτά τα πέντε e-shops».

Είναι ο ιδανικός προορισμός για το στυλ που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως η απόλυτη τάση: το ρουστίκ, ρομαντικό και vintage. Θα βρείτε είδη κουζίνας, δώρα και διακοσμητικά, έπιπλα, φωτιστικά, κεριά, ακόμη και γλάστρες.

Έχει πραγματικά ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι, από λευκά είδη και κρύσταλλα μέχρι είδη μπάνιου και μικροηλεκτρικές συσκευές. Σε κάθε κατηγορία θα εντοπίσετε γνωστές και αγαπημένες εταιρείες και έτσι το συγκεκριμένο e-shop εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει.

Θα γοητεύσει σίγουρα όσους έχουν πιο κλασικά γούστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περισσότερο μίνιμαλ και εξίσου όμορφες επιλογές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν προκαλεί η κατηγορία με τις αντίκες, τις οποίες ο ίδιος ο Ανδρέας Κρητικός επιλέγει μόνος του με ιδιαίτερη προσοχή όταν ταξιδεύει ανά τον κόσμο.

Θυμάμαι κάποια Χριστούγεννα, λίγα χρόνια πριν, όπου όποιο στολίδι με ενθουσίαζε ήταν τελικά πάντα της Trimar. Εκτός λοιπόν από φανταστικά στολίδια, στο e-shop θα βρείτε άπειρες διακοσμητικές προτάσεις για κάθε εποχή, έτσι για να μην μείνετε παραπονεμένοι.

Εκτός από λευκά και οικιακά είδη, διαθέτει επίσης χαλιά, στρώματα (και όχι μόνο). Αυτό που δεν θα περιμένατε με τίποτα είναι πως έχει μπομπονιέρες, τόσο για βαφτίσεις όσο και για γάμους. Είδατε; Για όλα έχουμε φροντίσει!

Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό

Πήγαινε στην αρχική σελίδα