ΔΙΕΘΝΕΣ
17/10/2015 04:24 EEST | Updated 17/10/2015 04:26 EEST

Αρνούνταν να παραδοθούν στην αστυνομία επί έξι ώρες γιατί ήθελαν να κάνουν έρωτα για τελευταία φορά

Αμερικανοί αστυνομικοί που πήγαν να συλλάβουν έναν ύποπτο στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύντροφό του χρειάστηκε να περιμένουν υπομονετικά για πολλές ώρες καθώς το ζευγάρι είχε κλειδωθεί μέσα για να κάνει... έρωτα για τελευταία φορά.

Αφού πέρασαν έξι ώρες και με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον "εραστή" Πάτρικ Μπαουτίστα, 34 ετών, στο τροχόσπιτο του ζεύγους στη Φλόριντα, ανέφερε το γραφειο του σερίφη της πόλης Τζάκσονβιλ.

Η σύντροφός του, Λιάν Χουν, 30 ετών, συνελήφθη επίσης.

Ο Μπαουτίστα ήταν καταζητούμενος για ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στο τροχόσπιτο και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι βρισκόταν μέσα. Ήταν άοπλοι αλλά αρνήθηκαν να βγουν. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και η Λιάν Χουν είπε στους αστυνομικούς ότι δέχονταν μεν να παραδοθούν αλλά εκείνη ήθελε "να κάνει έρωτα μαζί του μια τελευταία φορά".

Παραβλέποντας το πάθος των δύο εραστών οι αστυνομικοί αποφάσισαν τελικά να καλέσουν τις ειδικές δυνάμεις για να τους αναγκάσουν να βγουν έξω.

Και οι δύο κατηγορούνται για παράνομη κατακράτηση, επειδή είχαν περιορίσει στο σπίτι τους μια γυναίκα και δεν την άφηναν να φύγει και για αντίσταση κατά της αρχής χωρίς να προβάλουν βία.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)