Τα επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια που σκορπούν τον τρόμο στις ακτές της Καλιφόρνια

Τα δηλητηριώδη φίδια που ξεβράστηκαν στις ακτές της Καλιφόρνια και σκορπούν το φόβο
youtube

Η αλήθεια είναι ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλά φίδια, κάποια από αυτά δηλητηριώδη. Όχι όμως σαν και αυτά που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις ακτές της Καλιφόρνια τις τελευταίες μέρες και έχουν σκορπίσει τον τρόμο.

Πρόκειται για θαλάσσια φίδια τα οποία είναι απόγονοι των ασιατικών κόμπρα και των αυστραλιανών φιδιών «τίγρεις», τα οποία είναι από τα πιο δηλητηριώδη στον κόσμο και μπορούν να μείνουν κάτω από το νερό για 90 δευτερόλεπτα.

Τα φίδια αυτά έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους τις τελευταίες δεκαετίες, εξαιτίας του φαινομένου Ελ Νίνιο.

Ο Ρόμπερτ Φορμπς ανέβασε στο facebook ένα βίντεο με τα δηλητηριώδη αυτά φίδια σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Εδώ είναι μερικά βίντεο. Είναι επικίνδυνα και δηλητηριώδη, με πλησιάζετε κοντά. Το νερόφιδο αυτό διασώθηκε σήμερα στην παραλία του Σίλβερστραντ στο Όξναρντ. Πριν από αυτό υπήρχε μόνο μία αναφορά για αυτά, ότι είχαν θεαθεί στο μακρινό βορρά. Το Ελ Νίνιο έχει σίγουρα φέρει πολλά περίεργα και ασυνήθιστα υδρόβια ζώα και ψάρια. Προσοχή αυτά τα φίδια είναι δηλητηριώδη και πρέπει να αποφεύγονται και όχι να αντιμετωπίζονται. Και ναι, είναι ζωντανά».

Δείτε το βίντεο:

Here is some video, they are dangerous and venomous, don't get close to them. Rescued this sea snake today on the beach...

Posted by Robert Forbes on Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλή