ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/10/2015 06:20 EEST | Updated 19/10/2015 06:20 EEST

Κοντονής: Δεν μου αρέσει το κλίμα μεταξύ παραγόντων στο ποδόσφαιρο

Eurokinissi

«Δεν μου αρέσει το κλίμα μεταξύ παραγόντων στο ποδόσφαιρο... Έγινε ένας αγώνας σε απόλυτα πολιτισμένα πλαίσια και είναι πολύ άδικο να χαλάει αυτή η εικόνα από δηλώσεις που γίνονται στα καλά καθούμενα» επεσήμανε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. 

«Μέχρι τα 15 μου ήμουν με τον Παναθηναϊκό. Μετά γνώρισα την Αριστερά. Καταλαβαίνω την αγάπη κάποιων για την ομάδα τους, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μεγάλοι άνθρωποι φανατίζονται τόσο πολύ, όταν τα μεγάλα και σοβαρά είναι στην κοινωνία. Ο αδερφός μου ήταν Ολυμπιακός και κάθε πρωί ξυπνούσα με φωτογραφίες του Ολυμπιακού πάνω από το κεφάλι μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Αφήσαμε την δικαιοσύνη απολύτως ελεύθερη να τελειώσει τις υποθέσεις που εκκρεμούν, πιστεύω ότι αυτό πρέπει να πιστωθεί στην κυβέρνηση» τόνισε δε ο υφυπουργός 

«Επί των ημερών μας σε ένα οχτάμηνο εκκαθαρίζονται αυτές οι υποθέσεις για να μην υπάρχει δηλητήριο στη κοινή γνώμη ότι όλα βρώμικα. Πρέπει να αναγνωριστεί αυτό στην κυβέρνηση» επισήμανε ο Σταύρος Κοντονής. 

Ο κ. Κοντονής υπενθύμισε ότι από φέτος υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. «10 χρόνια υπήρχε ο νόμος, και δεν εφαρμοζόταν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι από 1ης Νοεμβρίου θα μπουν στα γήπεδα και τα τουρνικέ, οι κάμερες έχουν μπει σε όλα τα γήπεδα και λειτουργούν, και η κάρτα φιλάθλου θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2016. «13 χρόνια υπήρχε αυτός ο νόμος» σημείωσε. 

«Γίνεται αυστηροποίηση στη ροή των χρημάτων στις Ομοσπονδίες. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά» παρατήρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφορικά με τα χρέη τους.