Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
eurokinissi

Οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κατεβαίνουν για δεύτερη φορά σε απεργία, μόλις μέσα σε ένα μήνα, με αφορμή την μη καταβολή δεδουλευμένων για τους τελευταίους 5 μήνες. Οι πρώτες κινητοποιήσεις είχαν πραγματοποιηθεί στις αρχές του Οκτωβρίου, χωρίς να φέρουν όμως τα αποτελέσματα στα οποία αποσκοπούσαν.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων του Μεγάρου Μουσικής που έφτασε σήμερα σε όλα τα μέσα αναφέρει:

Μετά τις δύο τρίωρες στάσεις εργασίας που έγιναν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου προκειμένου να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΜΜΑ αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν απο την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠ.ΠΟ.

Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι, τον τελευταίο καιρό, σε συζητήσεις που έχουμε κάνει με αρκετούς πολιτικούς από διάφορες πτέρυγες του κοινοβουλίου, σχεδόν όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα του Μεγάρου έχει… λυθεί !!!

Βροντοφωνάζουμε λοιπόν ότι το πρόβλημα παραμένει, ότι διανύουμε τον έκτο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων μας και ότι πλέον το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στο τέλος του χρόνου.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στάση εργασίας 12:00-15:00 και παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Μεγάρου
  • Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στάσεις εργασίας 12:00-15:00 και 18:00-21:00
  • Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, 24ωρη απεργία

Δημοφιλή