Κάτια Ριμπολόβλεβα και Χουάν Σαρτορί ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στον Σκορπιό

Κάτια Ριμπολόβλεβα και Χουάν Σαρτορί ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στον Σκορπιό

Στον Σκορπιό, το νησί όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τζάκι Κένεντι, παντρεύονται σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, η νέα ιδιοκτήτρια του νησιού, Κάτια Ριμπολόβλεβα,και ο αγαπημένος της, Χουάν Σαρτορί.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει προσκαλέσει λιγοστούς συγγενείς και φίλους που συνολικά δεν θα ξεπερνούν τους πενήντα, όμως ο γάμος αναμένεται να αφήσει ιστορία. Εξάλλου στις 20 Οκτωβρίου 1968 στο ίδιο νησί είχε λάβει χώρα ο «γάμος του αιώνα».

Ο γάμος του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι πριν από 47 χρόνια και μία ημέρα

Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο επίγειος παράδεισος του Ωνάση, που πλέον ανήκει στην Ριμπολόβλεβα θα στολιστεί με λευκές τέντες και υφάσματα, ενώ η θαλαμηγός της οικογένειας θα φωταγωγηθεί. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον Μητροπολίτη Θεόφιλο στο εκκλησάκι του Σκορπιού, ενώ μετά θα ακολουθήσει δεξίωση, η οποία ίσως να λάβει χώρα πάνω στο σκάφος.

Οι καλεσμένοι θα γευτούν ελληνικές γεύσεις και κάποια διεθνή πιάτα, τα οποία θα ετοιμάσει ο σεφ του νησιού. Μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι μέλη της οικογένειας Γκριμάλντι, Αμερικανοί και Ελβετοί επιχειρηματίες, αλλά και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό. Γι' αυτό τον λόγο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και κανένας δημοσιογράφος δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει το νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκλεχτοί καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εκθέματα του «pink house», του μικρού μουσείου που έχει αφιερώσει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ στον Αριστοτέλη Ωνάση.

Γαμήλια φωτογραφία του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι

Η Εκατερίνα (Κάτια) Ριμπολόβλεβα είναι μια 26χρονη επιχειρηματίας, κόρη του Ρώσου επιχειρηματία και φιλάνθρωπου, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η Κάτια αγαπά τα άλογα και έχει κατά καιρούς συμμετάσχει σε αγώνες ιππασίας. Η ίδια μεγάλωσε στην Ελβετία, καθώς η οικογένειά της μετακόμισε στην Γενεύη όταν ήταν ακόμα μικρή. Oι γονείς της έχουν χωρίσει, με τις απιστίες του Ριμπολόβλεφ να είναι ευρέως γνωστές . Η Κάτια αγόρασε τον Σκορπιό το 2013 από την Αθηνά Ωνάση.

Ο Χουάν Σαρτορί είναι ένας 34χρονος επιχειρηματίας από την Ουρουγουάη που μεγάλωσε επίσης στην Ελβετία. Είναι πρόεδρος και ιδρυτής της Union Group, εταιρείας που ασχολείται μεταξύ άλλων με την ενέργεια, την αγροτική ανάπτυξη και τις υποδομές.