Τέσσερα πανεύκολα μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε φρέσκες ακόμα και το πρωί

Τέσσερα πανεύκολα μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε φρέσκες ακόμα και το πρωί
Peathegee Inc

Οι περισσότερες γυναίκες από τη στιγμή που θα σηκωθούν από το κρεβάτι μέχρι να φύγουν από την πόρτα έχουν ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούν. Ειδικοί εκείνοι που δεν είναι και τόσο πρωινοί τύποι προτιμούν να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο κάτω από τα σκεπάσματα, παρά μπροστά στον καθρέφτη, φτιάχνοντας τις βλεφαρίδες τους. Δυστυχώς, όσο και να βάζετε το ξυπνητήρι σας πέντε λεπτά αργότερα, αυτό δεν θα σας βοηθήσει με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

Για να μας βοηθήσει, ζητήσαμε από την make up artist Kari Bauce να μας πει ποια είναι τα πιο εύκολα προϊόντα που μπορούμε να βάλουμε το πρωί και θα κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο φρέσκο. Ακολουθούν 4 μικρά μυστικά ομορφιάς.

1. Κονσίλερ. Μπορεί να σας φαίνεται αυτονόητο, αλλά σημασία δεν έχει μόνο να το βάζετε, αλλά και το πως το βάζετε. Πρέπει να μπαίνει ακριβώς κάτω από τα μάτια σας και να το απλώνετε με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι. Αν το σφουγγάρι είναι στεγνό, το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό, ειδικό αν δεν έχετε βάλει make up στο υπόλοιπο πρόσωπο.

2. Ρουζ. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο να βάλετε οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό σας, λίγο ρουζ ή λίγη μπρονζέ πούδρα θα κάνει το πρόσωπό σας πιο φωτεινό.

3. Μάσκαρα. Αν δεν έχετε χρόνο να βάλετε σκιά, η μάσκαρα είναι ό,τι πρέπει για να τονίσετε τα μάτια σας. Μερικά περάσματα όχι μόνο θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα, αλλά αν την βάλετε από τη βάση του ματιού σας, θα φαίνεται σχεδόν σαν να φοράτε eyeliner.

4. Lip gloss. Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε αν βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι, αλλά θα δώσει ένταση και λάμψη στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, σε σχέση με ένα κραγιόν, μπαίνει πιο εύκολα και γρήγορα. Απλά, αποφύγετε τα έντονα χρώματα το πρωί.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.