Το νέο Mυκονιάτικο εξώφυλλο της παριζιάνικης Vogue προκάλεσε σύγχυση στον κόσμο της μόδας

Το νέο Mυκονιάτικο εξώφυλλο της παριζιάνικης Vogue προκάλεσε σύγχυση στον κόσμο της μόδας
facebook

Η Mica Arganaraz είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του modeling αυτή τη στιγμή, με το πορτφόλιό της να μετρά δεκάδες φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά και τους διάσημους οίκους μόδας να τη διεκδικούν για τις πασαρέλες τους. Και όχι άδικα, καθώς η 23χρονη Αργεντινή έχει όλα όσα αποτελούν τη στόφα ενός super model: εκπληκτικά χαρακτηριστικά, γοητεία, αλάθητη αίσθηση του στυλ (αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο Instagram της) και, ίσως το σημαντικότερο, προσωπικότητα που ξεχωρίζει.

Για αυτό και όταν πριν από λίγες εβδομάδες ακούστηκε η φήμη πως η Arganaraz βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον θρυλικό φωτογράφο Mario Testino, με σκοπό να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου της Vogue Paris, κανείς από τον κόσμο της μόδας δεν σοκαρίστηκε -ήταν απλά θέμα χρόνου.

Όταν όμως το εξώφυλλο είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έμειναν έκπληκτοι. Αλλά για όλους τους λάθους λόγους.

Στο εξώφυλλο της Vogue Νοεμβρίου δια χειρός Mario Testino, η Mica Arganaraz φορά μια αέρινη δημιουργία Atelier Versace, είναι ξυπόλητη και χαρίζει ένα υπέροχο χαμόγελο στον φακό. Και αυτά είναι τα μόνα καλά στοιχεία της φωτογραφίας. Γιατί; Γιατί τα, υπέροχα κατά τα άλλα, κυματιστά μαλλιά της Mica, καλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπό της ενώ το background της φωτογραφίας είναι τόσο γεμάτο που κάνει ακόμα και το πιο εκπαιδευμένο μάτι να αποσυντονίζεται, με αποτέλεσμα ο θεατής να μην μπορεί να εστιάσει πάνω στο εντυπωσιακό μοντέλο -ή και σε οτιδήποτε άλλο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί στο εξώφυλλο «φορτώνει» ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, ενώ το ροζ χρώμα με το οποίο βάφτηκε το λογότυπο «Vogue» είναι τουλάχιστον παράταιρο.

«Το γραμματοσειρά είναι αυτή; Τι ροζ είναι αυτό; Θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι πολύ καλύτερο με αυτό το φόρεμα. Υπάρχουν τόσα όμορφα σημεία στην Μύκονο με την συγκλονιστική θάλασσα και τα λευκά σπιτάκια. Αυτό το μπλε φόρεμα θα έδειχνε τέλειο με τη θάλασσα στο φόντο. Ένα τεράστιο χάλι», σχολιάζει ένα μέλος του forum στο οποίο αναρτήθηκε το εξώφυλλο, στο TheFashionSpot.com. Τα περισσότερα σχόλια, βέβαια, ακολούθησαν στο ίδιο κλίμα:

«Δεν μπορείς να βρεις πιο ακατάστατο, φορτωμένο εξώφυλλο».

«Μπορείς να βρεις ένα χειρότερο εξώφυλλο από αυτό; Συμβουλή από ειδικό: Όχι, δεν μπορείς. Αυτό πρέπει να είναι το χειρότερο εξώφυλλο που έχω δει σε αναγνωρισμένο περιοδικό μόδας. Ίου».

«Πραγματικά άσχημο εξώφυλλο, αυτή η φωτογραφία δεν θα μου άρεσε ακόμα και αν ήταν ένα απλό κομμάτι του editorial. Το φόρεμα δείχνει απαίσιο από την μέση και πάνω και υπάρχει πολλή βαβούρα σε όλο το εξώφυλλο -είναι ένα χάλι και δεν βλέπεις τίποτα από την Mica, μόνο κάποια άκρα και τα μαλλιά της».

«Άλλη μια Vogue Paris που καταστράφηκε από τον Mario Testino. Ειλικρινά σταματάω να ασχολούμαι με τη Vogue. Με όλες τις εκδόσεις της».

Είναι, λοιπόν, ένα εξώφυλλο αντάξιο της Arganaraz, αλλά και του ονόματος «Vogue Paris», ή κάτι πήγε πολύ λάθος;