Ντεμπούτο για τη συνδρομητική υπηρεσία του YouTube στις 28 Οκτωβρίου: Έρχεται το YouTube Red

Ντεμπούτο για τη συνδρομητική υπηρεσία του YouTube στις 28 Οκτωβρίου: Έρχεται το YouTube Red

Τη μεγάλη της «πρεμιέρα» κάνει στις 28 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ η νέα συνδρομητική υπηρεσία του YouTube: Το YouTube Red, σύμφωνα με ανακοίνωση στο επίσημο blog του YouTube, προορίζεται να αποτελέσει την «απόλυτη εμπειρία του YouTube», και η συνδρομή θα ανέρχεται στα 9,99 δολάρια τον μήνα. Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζεται ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή στη δωρεάν έκδοση, ενώ οι χρήστες στις ΗΠΑ θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν το YouTube Red δωρεάν για έναν μήνα.

Τα πλεονεκτήματα που θα παρέχει στους συνδρομητές του το YouTube Red είναι παρακολούθηση βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις, δυνατότητα να «σώζεται» ένα βίντεο για παρακολούθηση offline, στο smartphone ή το tablet και η αναπαραγωγή βίντεο στο background. Η συνδρομή ισχύει για χρήση από όλες τις συσκευές που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης, από τις οποίες μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση μέσω νέων εφαρμογών, όπως το Gaming, αλλά και το νέο, YouTube Music, που αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα. Η εν λόγω υπηρεσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα έχει σκοπό να διευκολύνει την αναζήτηση και ακρόαση τραγουδιών στο YouTube. «Κάθε τραγούδι ή καλλιτέχνης που επιλέγετε στο YouTube Music θα σας βάζει σε ένα προσωπικό ταξίδι μέσα από έναν από τους πλουσιότερους μουσικούς καταλόγους: Απλά κάνε sign in, πατήστε ένα κομμάτι που αγαπάτε και δείτε πού θα σας πάει η μουσική. Και ως special bonus, το YouTube Red δουλεύει με το Google Play Music, οπότε γραφτείτε στο ένα και αποκτήστε αυτόματα πρόσβαση στο άλλο». Υπογραμμίζεται ότι η πρόσβαση στο YouTube Music, το Kids και το Gaming είναι δωρεάν.

Επίσης, αυτό που προωθείται ιδιαιτέρως είναι η πρόσβαση (members-only access) σε νέες σειρές και ταινίες από τους κορυφαίους δημιουργούς που βρίσκονται στο YouTube. Οι εν λόγω παραγωγές θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμες προς παρακολούθηση/ θέαση από τις αρχές του 2016, και περιλαμβάνουν μια σειρά reality-adventure με πρωταγωνιστή τον γνωστό gaming YouTuber, PewDiePie (Scare PewDiePie), μια κωμική ταινία επιστημονικής φαντασίας (Lazer Team), ένα κοινωνικό πείραμα επιβίωσης μέσα σε μια...κρίση με ζόμπι (Fight of the Living Dead) και άλλα.

Δημοφιλή