ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/10/2015 16:38 EEST | Updated 24/10/2015 16:39 EEST

Μεϊμαράκης: Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια

SOOC

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση και τα «κόκκινα δάνεια» εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι η επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση ήταν από την αρχή στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το πρότεινε στην τρόικα, ενώ στη συνέχεια, κάτω από την πίεση της κοινωνίας, στην κυβέρνηση ισχυρίζονταν πως έψαχναν δήθεν για ισοδύναμα.

«Τώρα ομολογούν πως αυτό το θέμα δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Τώρα μιλούν για «πενταροδεκάρες» και ισχυρίζονται πως τα φροντιστήρια και τα ΙΕΚ αφορούν μόνο τους προνομιούχους», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Είπε επίσης πως η κυβέρνηση «ομολογεί ταυτόχρονα πως άρχισε παζάρια με την τρόικα» για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τα «κόκκινα δάνεια».

«Παζάρια που προεκλογικά, για να υφαρπάξουν τις ψήφους των πολιτών, απέκλειαν. Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια. Το ψέμα και η απέχθεια σε κάθε τι ιδιωτικό είναι στο DNA του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ασυνάρτητες οι ανακοινώσεις της ΝΔ

«Οι ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα διαπραγμάτευσης είναι τόσο ασυνάρτητες επειδή επιδιώκουν δύο στόχους μαζί. Από την μια να πείσουν ότι κάνουν αντιπολίτευση και από την άλλη να στείλουν μηνύματα ευθυγράμμισης εκεί που πρέπει...», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές, επισημαίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Οι ίδιες πηγές, όπως αναφέρουν, εύχονται στον κ. Μεϊμαράκη, όπως και στους υπόλοιπους επίδοξους αρχηγούς, "καλά ξεμπερδέματα με τα διαδικαστικά των εσωκομματικών εκλογών".

Sponsored Post