Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα εστάλη στον Τρύφωνα Αλεξιάδη

Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα εστάλη στον Τρύφωνα Αλεξιάδη
ΥΠΟΙΚ

Φάκελος που περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα από την «Κόκκινη Φράξια» έφτασε το μεσημέρι στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ο κ. Αλεξιάδης χαρακτηρίζεται «εισπράκτορας της Βέρμαχτ», ενώ εκφράζεται απειλή κατά μελών της οικογένειάς του. «Μέχρι την ώρα

Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Ο φάκελος έφτασε μέσω της αλληλογραφίας της ημέρας και εντοπίστηκε από υπάλληλο του υπουργείου. Παραλήπτης ήταν ο κ. Αλεξιάδης. Η αστυνομία εξετάζει τον φάκελο για την ανίχνευση γενετικού υλικού ή δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα επιστολή που περιείχε σφαίρα και απειλητικό σημείωμα είχε λάβει στο γραφείο της η πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών κ. Άννα Λιγωμένου.

Αλεξιάδης: Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν θα μετατραπεί σε εφιάλτη τους

Μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν επαναστατική φρασεολογία των επίδοξων «τιμωρών», δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης για την επιστολή με σφαίρα που έλαβε στο γραφείο του.

«Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές» τονίζει ο κ. Αλεξιάδης και συνεχίζει: «Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα».

Και καταλήγει: «Προειδοποιώ τους επίδοξους "τιμωρούς" μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν "επαναστατική" φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους».

Δημοφιλή