Τι ήταν στην προηγούμενη ζωή τους Μητσοτάκης, Τσίπρας, Παπανδρέου, Μέρκελ, Σόιμπλε και άλλοι επώνυμοι;

Μητσοτάκης, Τσίπρας, Παπανδρέου, Μέρκελ, Σόιμπλε και άλλοι επώνυμοι. Τι ήταν στην προηγούμενη ζωή τους;
eurokinissi

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσε να ήταν στην προηγούμενη ζωή τους ηγέτες όπως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η Άνγκελα Μέρκελ και αρκετοί άλλοι επώνυμοι; Η γνωστή μεταφυσική ερευνήτρια, Άτζυ Λουπέσκου, έρχεται να δώσει απαντήσεις στο βιβλίο της που κυκλοφορεί το οποίο περιέχει αρκετές εκπλήξεις για αρκετά πρόσωπα και τα δημοσιεύει η εφημερίδα «Εσπρέσο».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γνωστή ερευνήτρια, μπορεί και «ταξιδεύει» στο χρόνο και με τον τρόπο αυτό μπορεί να δει για διαφόρους επωνύμους τι ήταν στις προηγούμενες ζωές τους.

Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα με το βιβλίο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην προηγούμενη ζωή του ήταν ένας Λιβανέζος έμπορος ξυλείας και ερασιτέχνης αστρονόμος. Όπως υποστηρίζει η κ. Λουπέσκου τον επηρέαζε στη ζωή του μια γυναίκα, όπως η σύντροφός του Περιστέρα που στις προηγούμενες ζωές της έζησε στο Βέλγιο και στα Αραβικά Εμιράτα.

Άνγκελα Μέρκελ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα όσα αναφέρει η κ. Λουπέσκου για την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με το βιβλίο η κ. Μέρκελ ζούσε στην Μεσοποταμία και βοηθούσε τον πατέρα της ο οποίος πουλούσε θεραπευτικά βότανα. Πριν από τρεις αιώνες η γερμανίδα καγκελάριος ήταν κόρη εντός φτωχού ψαρά στην Πολωνία.

Εκεί παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία έναν σιδερά από τον οποίο έμαθε και την τέχνη του, ενώ η ίδια έφτιαχνε και κοσμήματα.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο σκληρός της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στις περισσότερες από τις προηγούμενες ζωές του ήταν ένα φτωχόπαιδο το οποίο είχε εμμονή με τα χρήματα κάτι που τον έκανε άκαρδο απέναντι στους πάντες. Μόνο μια φορά έζησε πλούσιος σε μια χώρα της Ανατολής όπου ήταν αξιωματούχος αλλά έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρη Κλίντον φέρεται να έζησε σε μια προηγούμενη ζωή της στην Κωνσταντινούπολη, όπου και έζησε μια δυστυχισμένη ζωή. Ο λόγος; Ο αποτυχημένος της γάμος με έναν άνδρα που απλά δεν την ήθελε.

Κώστας Μητσοτάκης

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης φέρεται, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο να έζησε στα μέσα του 3ου αιώνα σε χώρα της ανατολής. Εκεί έγινε παντοδύναμος νομομαθής αλλά πολεμήθηκε από αντιπάλους και εκδιώχθηκε. Τον 17ο αιώνα ο κ. Μητσοτάκης έζησε στην Ιταλία, όπου ήταν βιολιστής. Η ενασχόλησή του με το βιολί φέρεται μάλιστα να ήταν και αυτή που του άφησε τικ στον αριστερό ώμο.

Ανδρέας Παπανδρέου

Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός, Ανδρέας Παπανδρέου φέρεται να έζησε πριν δύο αιώνες στη Σουηδία. Εκεί φέρεται να κατασκεύασε μαζί με κάποιους άλλους ένα αερόστατο με κινητήρα, αλλά χάθηκε σε ένα ταξίδι στην βόρεια Ευρώπη.

Κώστας Σημίτης

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης φέρεται να έζησε στην αρχαία Ρώμη, όπου ήταν αριστοκράτης και ονομαζόταν Τιβέριος. Δέκα αιώνες μετά εμφανίστηκε και πάλι σε χώρα της Ανατολής, όπου ήταν κρατικός αξιωματούχος αλλά δεν είχε καλό τέλος. Η αιτία ήταν το ξέσπασμα ενός λιμού το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να στραφεί ο λαός εναντίον του και να παραιτηθεί.

Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να έζησε στην αρχαία Σπάρτη στα μέσα του 6ου αιώνα π.Χ., ενώ είχε χάσει και τον σύζυγό της από χέρι είλωτα. Η ίδια τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου σεισμού.

Μέριλιν Μονρόε

Το αιώνιο σύμβολο του σεξ, Μέριλιν Μονρόε φέρεται να έζησε στην αρχαία Ελλάδα, όπου και έζησε μια κολασμένη ζωή σαν εταίρα. Η ίδια δικάστηκε για ασέβεια και ακολασία. Κατάφερε όμως να τη γλιτώσει εξαιτίας της επιρροής του ισχυρού άνδρας της.

Δημοφιλή