ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/10/2015 05:44 EET | Updated 29/10/2015 05:45 EET

Ιατροδικαστής για τον τέταρτο νεκρό στη δυτική Αττική: «Πιθανώς πνιγμός. Δεν πρόκειται για έγκλημα»

eurokinissi

Δεν έχουν τέλος οι ανευρέσεις νεκρών στη δυτική Αττική μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα.

Χθες το απόγευμα, μία ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μενίδι παρατήρησε στο ρέμα της Χελιδονούς πτώμα άνδρα, ηλικίας 50 ετών, για τον οποίο δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις Αρχές.

Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση που διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν είχε πάνω του προσωπικά έγγραφα που να φανερώνουν την ταυτότητά του. «Η σορός ήταν καλυμμένη από λάσπη και πέτρες. Το πιο πιθανό είναι ο θάνατος να σχετίζεται με την κακοκαιρία αλλά δεν είμαστε ακόμα απόλυτα βέβαιοι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν πρόκειται σίγουρα για εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατος προήλθε ‘πιθανώς από πνιγμό’. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα», αναφέρει αστυνομική πηγή.

Ο νεκρός άνδρας είναι το τέταρτο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας της 22ης Οκτωβρίου 2015. Στο Μενίδι είχε βρει τραγικό θάνατο ένας 41χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από το χείμαρρο στην προσπάθειά του να σώσει την ηλικιωμένη μητέρα του, στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε προχθές το πτώμα άνδρα την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει με καθυστέρηση η πρώην σύζυγός του, ενώ στο Καματερό είχε παρασυρθεί από τα νερά μία 40χρονη -μητέρα δύο παιδιών- που εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Φρεατίδας Πειραιά.