Στις 3 Νοεμβρίου το 5ο Ετήσιο Ναυτιλιακό και Offshore Συνέδριο ΕΚΕ

Στις 3 Νοεμβρίου το 5ο Ετήσιο Ναυτιλιακό και Offshore Συνέδριο ΕΚΕ
Another one from the calm morning. Taken on the Houston Ship Channel at the Galveston entrance.
OneEighteen/Flickr
Another one from the calm morning. Taken on the Houston Ship Channel at the Galveston entrance.

Η Capital Link στοχεύοντας πάντα να βοηθήσει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη της ΕΚΕ στο χώρο της ναυτιλίας και να παρέχει πρόσθετα κίνητρα για τη διάδοση των πρακτικών της ΕΚΕ στις επενδυτικές και οικονομικές κοινότητες, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το Ετήσιο Ναυτιλιακό και Offshore Συνέδριό ΕΚΕ στο Λονδίνο στις 3 Νοεμβρίου 2015, στο οποίο η HuffPost Greece είναι χορηγός επικοινωνίας.

Φέτος έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε περισσότερες από 23 κορυφαίες και offshore Ναυτιλιακές εταιρείες, 3 Νηογνώμονες, Ναυλωτές, Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους και άλλους φορείς του κλάδου οι οποίοι θα συζητήσουν, θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι βέλτιστες πρακτικές παράγουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στις εταιρείες που τις εφαρμόζουν. Οι ομιλητές καθώς και η θεματολογία καλύπτουν όλο το φάσμα της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και ευελπιστούμε ακόμη μία φορά να λειτουργήσουμε ως συγκεντρωτική πηγή ενημέρωσης και πληροφοριών για το θέμα της ΕΚΕ.

Ο Έλληνας πλοιοκτήτης κ. Νίκος Τσάκος, επικεφαλής της εισηγμένης στην αμερικανική χρηματαγορά «TSAKOS ENERGY NAVIGATION LTD» και Πρόεδρος INTERTANKO θα είναι φέτος ο Κεντρικός Ομιλητής του Συνεδρίου και θα βραβευτεί με το “Capital Link 2015 Maritime CSR Leadership Award” για τη δέσμευσή του στην Αειφορία & την ΕΚΕ στον τομέα της ναυτιλίας.

Το “Capital Link 2014 Maritime CSR Leadership Award” είχε απονεμηθεί στον κ. Ευθύμιο Μητρόπουλο, Πρόεδρο του Ιδρύματος «ΜαρίαΤσάκος»& επίτιμο Γενικό Γραμματέα του ΙΜΟ, ενώ το “Capital Link 2013 Maritime CSR Leadership Award” στον κ. Clay Maitland, Founding Chairman, NAMEPA & Managing Partner, International Registries.