Η Katie Holmes έκανε (περίπου) την πρώτη της δημόσια δήλωση σχετικά με τη Σαϊεντολογία

Η Katie Holmes έκανε (περίπου) την πρώτη της δημόσια δήλωση σχετικά με τη Σαϊεντολογία
|
shutterstock

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και κωμικός Leah Remini αποκαλύπτει πολλά αυτόν τον καιρό σχετικά με την εποχή που ήταν Σαϊεντολόγος, στα πλαίσια της προώθησης της αυτοβιογραφίας της «Trouble Maker» όπου αφηγείται πώς επιβίωσε του Hollywood και της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, το βιβλίο θα είναι «τολμηρό, θα έχει θράσος και θα είναι γενναία εξομολογητικό» και αναμένεται στα ράφια των αμερικάνικων βιβλιοπωλείων στις 3 Νοεμβρίου.

Η Remini μπήκε στο χώρο της Σαϊεντολογίας από παιδί, εγκατέλειψε όμως τους κόλπους της Εκκλησίας επίσημα το 2013, επειδή δεν ήθελε η 9χρονη κόρη της, Sofia, να κατηχηθεί βάσει των εντολών της.

Πρόσφατα η Remini έδωσε μια συνέντευξη στο talk show του ABC «20/20», η οποία θα προβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου μιλά, μεταξύ άλλων, για εκείνη τη φορά που «επιτέθηκε» στον σύντροφο Σαϊεντολόγο Tom Cruise επειδή φιλούσε βίαια την τότε σύζυγό του, Katie Holmes.

«Και τους είπα “Ε, για όνομα, βρείτε ένα δωμάτιο!”, λέει η Remini στον Dan Harris του ABC, ο οποίος της πήρε την συνέντευξη. «Και, εμ, ναι. (Οι Σαϊεντολόγοι) μου έγραψαν επίπληξη για αυτό».

Την Παρασκευή ο Harris εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» για να μιλήσει για την αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε με την Remini, λέγοντας στους θεατές πως μέχρι και η ίδια η Holmes μιλά για το θέμα. «Θα ακούσετε επίσης την Katie Holmes, την πρώην σύζυγο του Tom Cruise», είπε χαρακτηριστικά, «Και τι λέει τώρα για την Leah».

Ωστόσο, ο Harris υπερέβαλε κάπως, καθώς ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Holmes επιβεβαίωσε στην αμερικάνικη Huffington Post πως η ηθοποιός δεν εμφανίζεται πουθενά στο αφιέρωμα του ABC.

Παρόλα αυτά η Holmes όντως παίρνει θέση απέναντι στο θέμα, μέσω μιας δήλωσης που έκανε και την οποία δημοσιοποίησε στους Los Angeles Times. Η δήλωση αναφέρει: «Μετανιώνω για την αναστάτωση που προκάλεσα στην Leah (Remini) στο παρελθόν και της εύχομαι μόνο τα καλύτερα για το μέλλον».

Η Holmes δεν είχε αναφερθεί ποτέ μέχρι σήμερα σε οτιδήποτε είχε να κάνει με την Σαϊεντολογία, αποτελεί κοινό μυστικό όμως το ότι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Tom Cruise ώστε να προστατέψει την κόρη της, Suri, από τα πλοκάμια της αμφιλεγόμενης θρησκείας.

Προτείνετε μια διόρθωση