Φωτογραφίες με έμπνευση από το True Detective

Φωτογραφίες με έμπνευση από το True Detective

Ο Yatish Ramdharrysing είναι μόλις 24 ετών και ζει στον Μαυρίκιο ένα παραδεισένιο νησί στην μέση του Ινδικού Ωκεανού. Η μεγάλη του αγάπη είναι η γραφιστική και η φωτογραφία ενώ ως πηγή έμπνευσής για το έργο του είναι η σειρά True Detective.

Βλέποντας τις υπέροχες φωτογραφίες θελήσαμε, εδώ στη HuffPost Greece, να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον καλλιτέχνη.

Ποιά είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον: "Θα ήθελα κάποια στιγμή να ταξιδέψω και ίσως να εργαστώ κάπου αλλού" λέει και προσθέτει: "Η ζωή είναι καταπληκτική εδώ στο Μαυρίκιο. Ζω σε ένα παραδεισένιο νησί, με λεύκες παραλίες και εξαιρετικές καιρικές συνθήκες."

Πηγή έμπνευσης για τα έργα του είναι η κουλτούρα της χώρας: "Είμαστε μια πολυφυλετική χώρα όπου όλοι οι πολιτισμοί αναμειγνύονται. Είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε, ακόμη και άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών να ζούμε μαζί."

Όσο αφορά τον τρόπο που έφτιαξε αυτές τις φωτογραφίες ανέφερε: "Τραβάω τις φωτογραφίες με μια Nikon D90, στη συνέχεια χρησιμοποιώ το Adobe Light room και μετά το Adobe Photoshop".

Double-Exposure Photos That I Created Inspired By True Detective

Δημοφιλή