Πρόκριση για Σίτι με βοήθεια από Γιουβέντους

Πρόκριση για Σίτι με βοήθεια από Γιουβέντους
sport24

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 στην Σεβίλλη και προκρίθηκε στους «16» του Champions League διότι η Γιουβέντους με 10 παίκτες ισοπαλία με 1-1 από την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία (videos)

Σκόρερς: 25' Τρεμουλινάς / 8' Στέρλινγκ, 11' Φερναντίνιο, 36' Μπονί

Γήπεδο: «Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν», Σεβίλλη

Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ραχίμ Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν" για τους «πολίτες», με διαγώνιο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Φερναντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος από δημιουργός έγινε εκτελεστής μόλις 3 λεπτά αργότερα, καθώς έκανε το 0-2 στο 11' με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από την απόκρουση του Σέρχιο Ρίκο στο πλασέ του Μπονί, ενώ στο 13' ο Χεσούς Νάβας είχε δοκάρι!

Αφού δεν κατάφερε να κάνει το 0-3 η αγγλική ομάδα, άμεσα η Σεβίλλη μείωσε, καθώς στο 25' έκανε το 1-2 ο Τρεμουλινάς με κοντινή κεφαλιά σε κενό τέρμα, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του άλλου μπακ, του Κόκε, από δεξιά, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Ουλφρίντ Μπονί να κάνει το 1-3 στο 36'.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Κόκε, Ραμί, Κολοτζιετσάκ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Ιμπόρα, Μπανέγα, Βιτόλο, Κονοπλιάνκα, Γιορέντε.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Στέρλινγκ, Μπονί.

Σκόρερς: 18' Φάμπιαν Τζόνσον / 44' Λίχτσταϊνερ

Γήπεδο: "Μπορούσια Παρκ", Μένχεγκλαντμπαχ

Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα μετά την σέντρα του Ιμπραϊμά Τραορέ από δεξιά, έτσι αυτή έφτασε στον Ραφαέλ που ψύχραιμα τροφοδότησε τον Φάμπιαν Τζόνσον και ο Αμερικανός με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για το 1-0 στο 18'.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Γιουβέντους απάντησε, με τον Στέφαν Λίχτσταϊνερ να κάνει το 1-1 με τρομερό διαγώνιο σουτ στην κίνηση από ασίστ του Πολ Πογκμπά.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Νόρντβεϊτ, Κρίστενσεν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Βεντ, Νταχούντ, Γκρανίτ Τζάκα, Ιμπραϊμά Τραορέ, Φάμπιαν Τζόνσον, Στιντλ, Ραφαέλ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Στουράρο, Πογκμπά, Ερνάνες, Ντιμπάλα, Μοράτα.

*κόκκινη 53' Ερνάνες

Πηγή sport24.gr

Δημοφιλή