Κύμα αντιδράσεων στο Μεξικό από σεξουαλική παρενόχληση σε «ζωντανή» μετάδοση

Κύμα αντιδράσεων στο Μεξικό από σεξουαλική παρενόχληση σε «ζωντανή» μετάδοση

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει την σεξουαλική παρενόχληση μιας παρουσιάστριας σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση του Μεξικού από τον ίδιο τον συμπαρουσιαστή της.

Ο Enrique Tovar φαίνεται να θωπεύει το στήθος της Toda Maquina και να προσπαθεί να σηκώσει την φούστα της, με εκείνη να δείχνει εμφανώς ενοχλημένη.

«Μου έδωσες ελπίδες», ακούγεται να της ψιθυρίζει στο αυτί, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Μόνο σου άρχισες να ελπίζεις».

Ο Enrique Tovar συνεχίζει παρόλα αυτά να παρενοχλεί την παρουσιάστρια, εμποδίζοντάς την να απομακρυνθεί από κοντά του. Τελικά εκείνη αναγκάστηκε να βγάλει το μικρόφωνό της, να απολογηθεί στους τηλεθεατές και να φύγει από το πλατό.

«Δεν μπορώ να δουλεύω έτσι», είπε.

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στην Ciudad Juarez, πόλη στο Μεξικό που έγινε γνωστή για το μέγεθος της βίας κατά των γυναικών, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στην χώρα. Μάλιστα το Εθνικό Συμβούλιο Πρόληψης Διακρίσεων κατηγορεί τον Tovar για σεξουαλική παρενόχληση και διερευνά το περιστατικό.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι δύο παρουσιαστές είχαν δημοσιεύσει βίντεο στο διαδίκτυο λέγοντας ότι το σκηνικό ήταν στημένο για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Η Reza, η οποία απολύθηκε από το κανάλι μαζί με τον συμπαρουσιαστή της, στην συνέχεια αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πιέσεις να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις για να καλύψει τον Tovar. Το κανάλι Televisa τελικά ανακοίνωσε ότι θα επαναπροσλάβει τους παρουσιαστές, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δημοφιλή