Η φωτογραφία της Νέας Υόρκης που λάτρεψε το ίντερνετ και άλλα 4 εντυπωσιακά viral της εβδομάδας

Η φωτογραφία της Νέας Υόρκης που λάτρεψε το ίντερνετ και άλλα 4 εντυπωσιακά viral της εβδομάδας
Kathleen Dolmatch

Είναι κάποιες φορές που το μόνο που έχεις ανάγκη είναι να φτιάξεις μια ωραία ζεστή κούπα καφέ, να φορέσεις το πιο άνετο ζευγάρι φόρμες που υπάρχει στην ντουλάπα σου, να ανοίξεις τον υπολογιστή και να χαθείς με τις ώρες στο ίντερνετ, αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας στην άκρη. Ό,τι συμβαίνει, δηλαδή, κάθε απόγευμα με το που επιστρέφεις σπίτι από το γραφείο.

Τι γίνεται όμως όταν οι υπόλοιποι ένοικοι του σπιτιού έχουν ακριβώς την ίδια ιδέα με σένα; Πώς θα απολαύσεις τα βίντεο στο YouTube, πώς θα παίξεις online τα αγαπημένα σου παιχνίδια, πώς θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες που τράβηξες από το τριήμερο στο βουνό, όταν ο σύντροφος/συγκάτοικος/αδερφός/παιδί σου «τρώει» τα Mbps; Κανένα πρόβλημα, η υπηρεσία COSMOTE VDSL είναι εδώ για να κρατήσουν το όνειρό σου ζωντανό, προσφέροντάς σου τις πιο σπιντάτες ταχύτητες της αγοράς και την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε κάθε υπηρεσία που θες να χρησιμοποιήσεις. Κι αν δες μας πιστεύεις, μπορείς να δεις και μόνος σου.

Και τώρα που λύσαμε αυτό το πρόβλημα, πάμε να δούμε πέντε ειδήσεις που έγιναν viral την εβδομάδα που μας πέρασε και αξίζουν την προσοχή σου.

1. Πόλη εναντίον Φύσης σημειώσατε Χ

Αν βάλεις σε κάποιον το δίλημμα «ζωή στην πόλη ή ζωή στην εξοχή», το πιθανότερο είναι να επιλέξει την εξοχή. Όταν όμως η πόλη είναι η Νέα Υόρκη και η εξοχή το Central Park, τότε το δίλημμα εξαφανίζεται και έχεις τον τέλειο συνδυασμό των δύο άκρων. Η Kathleen Dolmatch φωτογράφισε τους δύο αυτούς κόσμους, όπως συνυπάρχουν ο ένας δίπλα στον άλλο, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πόσο τυχεροί είναι οι Νεοϋρκέζοι.

2. Ένας γαλαξίας στο κεφάλι μου

Μετά τα rainbow hair και τα pastel hair, η νέα μόδα επιτάσσει galaxy hair. Τι είναι τα μαλλιά-γαλαξίες; Μαλλιά βαμμένα στα χρώματα ενός γαλαξία του διαστήματος. Κοινώς, επιλέγετε τον γαλαξία που σας αρέσει, βρίσκετε μια φωτογραφία του στο Google -με την υπηρεσία COSMOTE VDSLθα τη βρείτε στην καλύτερη ανάλυση και θα την κατεβάσετε μέσα σε νανοσεκόντ, νοικοκυρεμένα πράγματα- την πάτε στην κομμώτρια και της λέτε “να, έτσι τα θέλω”. Απλά να ξέρετε πως κάθε 10 μέρες, σε ένα κομμωτήριο θα είστε, όσο μεγαλύτερη υπερπαραγωγή το χρώμα, τόσο μεγαλύτερη η συντήρησή του.

3. Τα καλύτερα τατουάζ για βιβλιοφάγους

Πήρατε απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να «χτυπήσετε» το πρώτο σας τατουάζ, αλλά τώρα δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι θα είναι αυτό; Αν είστε λάτρεις της λογοτεχνίας, τα ακόλουθα, εκπληκτικά τατουάζ θα βάλουν τη φαντασία σας να δουλέψει και θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες για το πρώτο (ή απλά επόμενο) δικό σας.

4. Η γάτα που νομίζει πως είναι κουνάβι

Όχι που δεν θα είχαμε ζώα στις viral ειδήσεις της εβδομάδας. Αυτή η ορφανή γατούλα έμεινε στο δρόμο όταν ήταν μόλις πέντε μηνών. Για καλή της τύχη, την υιοθέτησε μια οικογένεια και της έδωσε το όνομα Komari. Έλα όμως που η οικογένεια αυτή είχε ήδη πέντε κουνάβια ως κατοικίδια, με τα οποία μεγάλωσε μαζί η Komari και τώρα νομίζει πως είναι και η ίδια κουνάβι! Βέβαια αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις πιο αξιολάτρευτες φωτογραφίες που έχετε δει τελευταία.

5. Ο Lenin που έγινε Darth Vader

Ένα άγαλμα του Lenin στην Οδησσό της Ουκρανίας, βρήκε νέα ζωή χάρη στον διάσημο γλύπτη Alexander Milov, ο οποίος αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα μνημείο προς τιμήν του Darth Vader. Ναι, του γνωστού, του Star Wars. «Ο μπρούτζινος Lenin έχει μείνει στο εσωτερικό, έτσι ώστε οι ευγνώμονες ή όχι και τόσο ευγνώμονες απόγονοί του να μπορούν να τον ξεθάψουν, αν χρειαστεί», είπε ο Milov. Εμείς μια φορά, στηρίζουμε φανατικά το φρεσκάρισμα.

Δημοφιλή