ΕΙΔΗΣΕΙΣ
04/11/2015 02:51 EET | Updated 04/11/2015 03:00 EET

Η κυνική εξομολόγηση φοιτήτριας: "Τι να τις κάνω τις σπουδές; Το μόνο που χρειαζόμουν για να βγάλω λεφτά ήταν μια πλαστική στήθους"

Twitter

"Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάποιος να προσπαθήσει πάρα πολύ σε τίποτα, απλά να ξέρει ότι θέλει να κάνει στη ζωή του και να βρει τον πιο καλό δρόμο για να το πετύχει".

Τα πιο πάνω λόγια ανήκουν στην 29χρονη Catherine Byrne η οποία βρήκε ένα περίεργο τρόπο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η νεαρή Βρετανίδα ήθελε να γίνει μοντέλο και επιθυμούσε να κάνει αυξητική επέμβαση στο στήθος της. Αυτό όμως που της έλειπε ήταν τα χρήματα για να τα καταφέρει. Για να τα εξασφαλίσει έκανε αίτηση και κατάφερε να εισαχθεί σε τμήμα ψυχολογίας σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Με το που έγινε δεκτή από το πανεπιστήμιο, ζήτησε δάνειο για να πληρώσει τα δίδακτρα και έλαβε 7000 λίρες.

Η νεαρή η οποία κατάφερε να να μπει στη "σελίδα 3" της εφημερίδας Sun, παρακολούθησε για μερικές ημέρες τα μαθήματα, αλλά δεν έδωσε ούτε μία λίρα στο πανεπιστήμιο, καθώς προτίμησε να... επενδύσει τα χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις για να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της και να βελτιώσει το πρόσωπό της.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, είπε ότι η επέμβαση στο στήθος της, της έδωσε πολλά περισσότερα για την καριέρα της, από όσα θα μπορούσε να κάνει το πανεπιστήμιο."Ωστόσο δεν είναι και τόσο απλό αυτό που επιχείρησα καθώς θα πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα για να έχω τη δυνατότητα να πάρω το δάνειο, συνολικού ύψους 14.000. Δυστυχώς όμως θα έπρεπε να συμμετέχω στα δύο πρώτα χρόνια στις δραστηριότητες της σχολής." παραδέχεται στη Sun και προσθέτει: "Μετά την πλαστική στήθους είχα αρκετές προτάσεις για φωτογραφήσεις, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που περίσσεψαν τα χρησιμοποίησα για κολλαγόνο και botox".

ΠΗΓΗ:unilad.co.uk

Sponsored Post