Γνωρίστε τον «Ρυτίδα» τον κλόουν που δουλειά του είναι να τρομάζει τα παιδιά

Γνωρίστε τον «Ρυτίδα» τον κλόουν που δουλειά του είναι να τρομάζει τα παιδιά
twitter /K943Rocks

Ένα νέο «όπλο» κατά των ατίθασων παιδιών τους έχουν οι γονείς στη Φλόριντα και ακούει στο όνομα Wrinkles (Ρυτίδες).

Πρόκειται για έναν κλόουν που προκαλεί ανατριχίλες, το πρόσωπο είναι άγνωστο και παραμένει κρυμμένο κάτω από μια ρυτιδιασμένη μάσκα με δύο μεγάλες μαύρες τρύπες αντί για μάτια και λευκά ανακατεμένα μαλλιά. Φορά μαύρα πλαστικά γάντια και συχνά κρατά πολύχρωμα μπαλόνια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην The Washington Post, επί πληρωμή μπορεί να εμφανιστεί στο πάρτι σας, να κάνει φάρσα στον φίλο σας ή να τρομάξει το ανυπάκουο παιδί σας, όπως έκανε πρόσφατα σε ένα 12χρονο.

«Έμαθα ότι φοβόταν τους κλόουν και το μόνο που έκανα ήταν να σταθώ στη στάση του λεωφορείου απέναντι από το σπίτι του και το κοίταζα. Όταν με είδε άρχισε να κλαίει μπροστά στους φίλους του και έτρεξε να κρυφτεί στο σπίτι του» δηλώνει ο Wrinkles και πρόσθεσε ότι λίγες ημέρες αργότερα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την μητέρα του παιδιού που τον ευχαριστούσε.

«Σ΄ ευχαριστώ! Τώρα κάθε φορά που συμπεριφέρεται άσχημα απλά τον ρωτάω, μήπως θέλεις να φωνάξω τον κ. Wrinkle;».

Ο Ρυτίδας, δεν αποκαλύπτει το όνομά του, αλλά λέει ότι είναι 65 ετών, βετεράνος του αμερικανικού στρατού που έχει κάνει διάφορες δουλειές πριν συνταξιοδοτηθεί. Επίσης όπως είπε είναι χωρισμένος, δεν έχει οικογένεια και μετακόμισε στη Φλόριντα πριν από πέντε χρόνια για να ξεφύγει από το κρύο της Νέας Αγγλίας (New England) και να έχει μια πιο ήρεμη ζωή.

Όταν έφτασε στη Φλόριντα και είδε τον τρόπο ζωής των άλλων συνταξιούχων θεώρησε ότι είναι βαρετός και δεν του ταίριαζε. Έτσι αποφάσισε να παραγγείλει μια μάσκα μέσω του διαδικτύου και να τυπώσει μερικές επαγγελματικές κάρτες. Μια νέα καριέρα είχε ξεκινήσει.

Μέσα σε λίγα χρόνια έγινε γνωστός, κυρίως λόγω των εφήβων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσαν.

Σήμερα, όπως λέει, δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα την ημέρα.

«Έχει πλάκα να είσαι κάποιος άλλος. Κάποιοι παγώνουν όταν με βλέπουν, ενώ άλλοι θέλουν να εμφανιστώ στα πάρτι τους».

Στα πάρτι όπως λέει σιχαίνεται να είναι ο καλός χαζοχαρούμενος κλόουν που φτιάχνει ζωάκια από μπαλόνια στα παιδιά.

«Είμαι παλιομοδίτης, όταν ήμουν μικρός ήταν δεδομένο ότι κάποιος θα τρόμαζε τα παιδιά. Τώρα είναι όλα πολύ ευαίσθητα. Θέλω να επαναφέρω το φόβο» δηλώνει χωρίς καμία αιδώ.

Όμως κάποιες φορές, όπως ομολογεί, έρχεται και ο ίδιος αντιμέτωπος με τον τρόμο. Όπως εξηγεί του έχουν ζητήσει να βοηθήσει για να εξαφανίσουν ένα πτώμα, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που του έχουν προτείνει να συμμετάσχει σε μακάβρια πράγματα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενδίδει και διευκρινίζει πως δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις και είναι κλεισμένος για εμφανίσεις μέχρι τον Ιανουάριο.

«Μου τηλεφωνούν πολλές γυναίκες. Νεαρές οι περισσότερες, κάτι παράξενες που ακούν γκόθικ μουσική και ντύνονται ανάλογα με αλυσίδες και τα σχετικά... Είχα αρκετές ψυχοπαθείς γυναίκες στη ζωή μου, γι' αυτό άλλωστε χώρισα» λέει ο ίδιος.

Δημοφιλή