Η (ρεαλιστική) ιστορία της γυναικείας ομορφιάς και ακόμα 4 βίντεο που πρέπει να δείτε

Η (ρεαλιστική) ιστορία της γυναικείας ομορφιάς και ακόμα 4 βίντεο που πρέπει να δείτε
Youtube

Με τον καιρό να γίνεται κάθε μέρα ψυχρότερος, περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο σπίτι παρέα τον υπολογιστή μας. Χάρη στην υπηρεσία COSMOTE VDSL με τις απίστευτες ταχύτητες, βρήκαμε τα καλύτερα βίντεο αυτής της εβδομάδας.

Η ιστορία της γυναικείας ομορφιάς

Έχουμε κατά καιρούς παρακολουθήσει διάφορα βίντεο που υποστηρίζουν ότι παρουσιάζουν τις διάφορες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς μέσα στις εποχές, τα οποία δεν είναι όμως πάντοτε ιστορικά ακριβή. Ένα κανάλι στο Youtube δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τις αλλαγές στην εμφάνιση των γυναικών, σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές.

Πηγή: Bored Panda

Τα τραγούδια του James Bond σε ένα λεπτό

Αυτός ο μουσικός, λάτρης των θρυλικών ταινιών του James Bond, δημιούργησε ένα βίντεο με όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 24 τραγούδια από τις ταινίες. Μάλιστα κατάφερε με ένα απίστευτο τρόπο να παίξει όλες τις μελωδίες σε μόλις ένα λεπτό.

Πηγή: Laughing Squid

Ο απίστευτος χορός στον πάγο

Ένας χορευτής στον πάγο προκαλεί πάντοτε εντυπώσεις. Δύο, χειροκροτήματα. Τι συμβαίνει όμως όταν 16 άτομα αρχίζουν να χορεύουν συγχρονισμένα στον πάγο; Μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το βίντεο χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες της υπηρεσίας COSMOTE VDSL.

Πηγή: Viral Nova

Το ελεφαντάκι που αγαπά τις αγκαλιές

Ποιος δεν λατρεύει τα βίντεο με ζώα; Αυτό το μικρό ελεφαντάκι λατρεύει την γυναίκα που τον φροντίζει και φυσικά θέλει να την αγκαλιάζει συνέχεια. Μπορεί να γεννήθηκε πριν μόλις δύο εβδομάδες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ρίξει στο πάτωμα την αγαπημένη του «νταντά».

Πηγή: Viral Nova

Το κουτάβι στην αγκαλιά του Μορφέα

Φυσικά, κανένα ελεφαντάκι δεν μπορεί να μας συγκινήσει όσο ένα κουτάβι που κοιμάται. Αυτό το μικρό σκυλί της φυλής Berner Sennenhund αγαπά τις κιθάρες όσο και ο άνδρας του προηγούμενου βίντεο. Μόνο που αντί να παίζει το ίδιο, αφήνει το αφεντικό του να τον νανουρίζει με τις μελωδίες του.

Πηγή: Laughing Squid

Δημοφιλή