ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/11/2015 15:27 EET

Ο Evan Fournier είναι ο παίκτης του NBA που δεν πρέπει να ψάξεις ΠΟΤΕ το επώνυμό του στο ίντερνετ

ASSOCIATED PRESS
France's Evan Fournier dunks a basket during the EuroBasket European Basketball Championships match, round of sixteen, between France against Turkey, on Saturday, Sept. 12, 2015 in Lille, northern France. (AP Photo/Michel Spingler)

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη του NBA, Evan Fournier, σε καμία περίπτωση μην βάλετε το επώνυμό του στο Google, αλλιώς αυτό που θα αντικρίσετε δεν θα είναι ευχάριστο.

Το ίδιο συνέβη και σε πολλούς από τους θαυμαστές του παίκτη, οι οποίοι άρχισαν να αναφέρονται σε αυτόν ως «Don't Google» και «Never Google» και το νέο του ψευδώνυμο φαίνεται να του έχει μείνει, αφού με αυτόν τον τρόπο τον αναφέρουν και στην ιστοσελίδα Basketball Reference.

Τι έχει συμβεί, όμως;

Εάν τελικά, είστε αρκετά γενναίοι ώστε να ψάξετε το όνομα του Evan Fournier και να δείτε τα αποτελέσματα των φωτογραφιών που σας βγάζει (μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε) θα δείτε μερικές αποκρουστικές φωτογραφίες από ανδρικά μόρια που έχουν υποστεί ζημιά.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχει μία σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται γάγγραινα Fournier και αφορά μία μόλυνση που προσβάλει, κατά κύριο λόγο, τα ανδρικά γεννητικά όργανα.