Τα 10 πιο σέξι κορίτσια του Τζέιμς Μποντ

Τα 10 πιο σέξι κορίτσια του Τζέιμς Μποντ

Το «ψηφιδωτό» των ταινιών Τζέιμς Μποντ είναι πολύ συγκεκριμένο: Δράση ( ο 007 εναντίον κάποιου συνήθως cool κακού), gadgetάκια (με την ευγενική χορηγία του «Q»), βότκα μαρτίνι (shaken not stirred) και εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες (aka Bond Girls).

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Playboy, ο Τζέιμς Μποντ «γεννήθηκε» από τη φαντασία του Ίαν Φλέμινγκ το 1953, το ίδιο έτος δημοσίευσης του πρώτου τεύχους του περιοδικού από τον Χιου Χέφνερ. Πολλά εκ των Bond Girls έχουν εμφανιστεί στις σελίδες του Playboy.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ranker συνέταξε λίστα με τα 10 ωραιότερα κορίτσια του 007. Υπενθυμίζεται ότι στη λίστα αυτή αναμένεται να εισέλθει και επίσημα η Μόνικα Μπελούτσι.

Αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε εμείς όσον αφορά στους «ψηφοφόρους» του Ranker είναι ότι α) είναι επιεικώς απαράδεκτη η απουσία της Φάμκε Γιάνσεν (Xenia Onatopp, «Goldeneye») β) Όσο εντυπωσιακή και αν είναι η Σεσίλιε Τόμσεν («Tomorrow Never Dies»), η πρώτη θέση ανήκει δικαιωματικά στην Ούρσουλα Άντρες (αφ'ενός επειδή ήταν αυτή που ανασήκωσε χαρακτηριστικά το εντυπωσιασμένο φρύδι του Σον Κόνερι στον 1ο Μποντ («Dr. No») ήταν η για πολλούς λόγους, οι οποίοι πιστεύουμε πως αναλύονται καλύτερα στο βίντεο που ακολουθεί).

Δημοφιλή