Βίντεο που δείχνει την Σερένα Γουίλιαμς να έρχεται αντιμέτωπη με κλέφτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Βίντεο που δείχνει την Σερένα Γουίλιαμς να έρχεται αντιμέτωπη με κλέφτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Kulitat/Flickr

Η Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, η οποία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από το 2009 στις γυναίκες και έχει κατακτήσει συνολικά 36 τίτλους Γκραν Σλαμ, έλαβε για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια για τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κλοπή του κινητού της από εστιατόριο στο οποίο έτρωγε με έναν φίλο της.

Η εκπομπή «Good Morning America» δημοσίευσε βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εστιατορίου στο οποίο δειπνούσε η αθλήτρια. Σε αυτό βλέπουμε έναν άνδρα να φεύγει τρέχοντας από το εστιατόριο και την Γουίλιαμς να τον ακολουθεί προσεχτικά, χωρίς να προκαλέσει πανικό. Ο άνδρας είχε μόλις κλέψει το κινητό της.

Η ταλαντούχα τενίστρια κατάφερε τελικά να προφτάσει τον κλέφτη, ο οποίος της παρέδωσε αμέσως το κινητό. Το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, με πολλούς να παρομοιάζουν την Γουίλιαμς με σύγχρονη υπερηρωίδα.

Η ίδια, σε δημοσίευσή της στο Facebook την Τετάρτη προέτρεψε τις γυναίκες να βρουν την ηρωίδα που κρύβουν μέσα τους και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους όταν απειλούνται ή νιώθουν αδικημένες.

Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I...

Posted by Serena Williams on Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Δημοφιλή