5 απλοί τρόποι για να υιοθετήσετε τις τάσεις της δεκαετίας του '70 για τις οποίες μιλάνε όλοι

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η δεκαετία του '70 έχει επιστρέψει. Από τις πασαρέλες μέχρι τους δρόμους, όλες οι fashionistas παντού αποτίουν φόρο τιμής σε αυτή την δεκαετία του παιχνιδιάρικου στυλ. Αν και οι τάσεις που το συνοδεύουν είναι γνωστές ως τολμηρές, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να τις υιοθετήσετε χωρίς να μοιάζετε λες και είστε έτοιμες να πάτε στην ντίσκο.

Δείτε τις συμβουλές μας παρακάτω και πειραματιστείτε με τις δικές σας ιδέες.

Συμβουλή 1η: Σουέντ

Δοκιμάστε να ανταλλάξετε ένα δερμάτινο ή ντένιμ κομμάτι με κάτι σουέντ, για να δώσετε στο σύνολό σας μία ρετρό αίσθηση.

Συμβουλή 2η: Παντελόνια με καμπάνα

Ο ευκολότερος τρόπος για να υιοθετήσετε την τάση. Μην νομίζετε όμως ότι οι καμπάνες ταιριάζουν μόνο σε ντένιμ υφάσματα. Εκτός από τα τζιν, δοκιμάστε τις καμπάνες και σε περισσότερο κλασικά παντελόνια.

Συμβουλή 3η: Στρογγυλά γυαλιά

«Φωνάζουν» 70s! Εάν νιώθετε τολμηρές επιλέξετε ένα κομμάτι σε χρώμα, αλλιώς παραμείνετε σε περισσότερο «ήσυχες» αποχρώσεις.

Συμβουλή 4η: Πάτσγουορκ

Είναι ιδανικό για ένα brunch το Σαββατοκύριακο ή για ένα μη επίσημο ραντεβού για δείπνο.

Συμβουλή 5η: Κρόσσια

Εάν έχετε όρεξη για κάτι διασκεδαστικό, τότε τα κρόσσια είναι η καλύτερη λύση. Δίνουν την ιδανική νότα κίνησης και κάνουν και το πιο απλό σύνολο ενδιαφέρον. Ταιριάζουν επίσης στα πάντα, από πουλόβερ μέχρι και παπούτσια.

Είστε περίεργες για το πώς θα δείχνουν αυτά τα κομμάτια εάν τα φορέσετε; Δείτε τις εικόνες παρακάτω και αντλείστε έμπνευση για τους δικούς 70s συνδυασμούς: