«Κατέθεσα στοιχεία από τα οποία προκύπτουν ποινικές ευθύνες» λέει ο Πανούσης μετά την παρουσίαση στοιχείων στον ΑΠ

«Κατέθεσα στοιχεία από τα οποία προκύπτουν ποινικές ευθύνες» λέει ο Πανούσης μετά την παρουσίαση στοιχείων στον ΑΠ
eurokinissi

Πεπεισμένος πως τα στοιχεία που κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη είναι ικανά για να οδηγήσουν σε ποινικές διώξεις, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης, Γιάννης Πανούσης ο οποίος και παρέδωσε στη δικαστική λειτουργό έναν «πλήρες φάκελο» σχετικά με τις καταγγελίες στις οποίες προέβη τις προηγούμενες ημέρες για σχέσεις πολιτικών προσώπων με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, προσπάθειες εξόντωσής τους και διαφθορά στους κόλπους της ΕΛΑΣ.

«Παρέδωσα το σύνολο των στοιχείων που είχα στη διάθεσή μου. Τα κατέθεσα στην κυρία εισαγγελέα για να κάνει τη δική της αξιολόγηση. Η άποψή μου είναι οτι προκύπτουν ποινικές ευθύνες. Τα στοιχεία που κατέθεσα έχουν ονόματα. Είναι η ώρα της δικαιοσύνης να στηρίξει τη δημοκρατία από την παρακράτος και τα καρκινώματα» ανέφερε μιλώντας στους και εξερχόμενος του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Άρειος Πάγος, στη Λ.Αλεξάνδρας.

Ο κ.Πανούσης έφτασε στον Άρειο Πάγο λίγα λεπτά πριν της 11πμ τη Δευτέρα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή αλλά και από άνδρες της προσωπικής του φρουράς καθώς τα μέτρα ασφαλείας του πρώην υπουργού έχουν αυξηθεί.

Δημοφιλή