Βαρεμένος κατά Πανούση: Μεγάλο θρίλερ, σβήνει από τον χάρτη τον Τζέιμς Μποντ

Το σκωπτικό σχόλιο Βαρεμένου για Πανούση: Μεγάλο θρίλερ, σβήνει από τον χάρτη τον Τζέιμς Μποντ
sooc

Με σκωπτική διάθεση αντιμετώπισε τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλο θρίλερ αυτό. Επισκιάζει το νέο Τζέιμς Μποντ κατά πολύ. Τον σβήνει από τον χάρτη. Γιατί τα έχει όλα μέσα. Μόνο μεσαιωνική στοά δεν έχει. Τρομοκρατία, πολιτικούς... Δεν το ξέρω».

Ο κ. Βαρεμένος διερωτήθηκε επίσης για ποιο λόγο οι καταγγελίες αυτές δεν είδαν το φως της δημοσιότητας όσο ο κ. Πανούσης ήταν υπουργός.

«Έχω δει πολλούς πρώην υπουργούς, οι οποίοι όσο ήταν υπουργοί, και δεν λέω καμιά προσωπική αιχμή για τον κύριο Πανούση τώρα, γιατί είναι κι άλλοι στον χορό των πρώην. Εδώ έχουμε τον χορό των πρώην τώρα...εγώ πολλές φορές αρνούμαι να πάρω μέρος σε συζήτηση για να δεν θέλω να ανεβάσω το κασέ κανενός...δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένας υπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, όσο είναι υπουργός, έχουν σχέση με τον τρομοκρατία και το αφήνει να περάσει έτσι».

Ωστόσο ο κ. Βαρεμένος ανέφερε επίσης ότι όλα μπορούν να συμβούν, αλλά ο ίδιος δεν τα θεωρεί σοβαρά πράγματα.

«Συνηθισμένο δεν είναι. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όπως είναι η Ελλάδα όλα μπορεί να συμβούν. Εγώ δεν τα θεωρώ σοβαρά αυτά να σας πω την αλήθεια. Μπορεί να υπάρχει κάτι... και όταν μπαίνει θέμα κινδύνου ζωής που θέτει ο κύριος Πανούσης, αλίμονο. Αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρά όπως εκτυλίσσονται. Και επειδή η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εγώ δεν θέλω να ξεχαστώ με ένα θρίλερ».

Πηγή megatv.com

Δημοφιλή