Πανούσης: Περίεργες συμπτώσεις, μαζί τα γράφουν αυτά που λένε υπουργοί και «Πυρήνες»;

Πανούσης: Περίεργες συμπτώσεις, μαζί τα γράφουν αυτά που λένε υπουργοί και «Πυρήνες»;
Eurokinissi

«Υπάρχουν περίεργες συμπτώσεις. Οι “Πυρήνες της Φωτιάς” με αποκάλεσαν “κατά φαντασίαν... Πρωθυπουργό”. Βλέπω υπουργούς να λένε ότι θέλω να γράψω ένα μυθιστόρημα. Εδώ υπάρχει ένας κοινός τόπος για το πρόσωπό μου. Ήθελα να ήξερα μαζί τα γράφουν αυτά που λένε;» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Γιάννης Πανούσης, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση γύρω από τις καταγγελίες του.

Ο κ. Πανούσης, μαζί με τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, θα κληθούν στην Eπιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκείμενου να εξεταστούν οι καταγγελίες. Επισημαίνεται ότι στην όλη υπόθεση έχει μπει και ο Πάνος Λάμπρου, ο οποίος θεωρεί πως «φωτογραφήθηκε» από τον πρώην υπουργό. Ωστόσο, έχει παραδεχτεί ότι είχε επικοινωνία με κρατουμένους, υποστηρίζοντας ότι ήταν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως σύμβουλος του υπουργείου δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως υπουργοί κάνουν λόγο για «αστυνομικές ιστορίες» όσον αφορά στις καταγγελίες Πανούση.

Στο μεταξύ, προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega προανήγγειλε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, εξαιτίας ενός περιστατικού που συνέβη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ίδια, ζήτησε να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων αναφορικά με το θέμα του κ. Πανούση και κάποιους διαλόγους που παρουσιάστηκαν. Ωστόσο όπως υποστηρίζει, δεν της το επέτρεψαν.

Δημοφιλή