ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/11/2015 15:31 EET | Updated 10/11/2015 17:00 EET

Επεισόδιο με 100 αντιεξουσιαστές στην ομιλία Γεωργιάδη στο Βόλο

sooc

Επεισόδιο με ομάδα αντιεξουσιαστών συνέβη στο Βόλο κατά την ομιλία του βουλευτή της ΝΔ και υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έξω από τον κινηματογράφο Αχίλλειον βρίσκονται συγκεντρωμένοι περί τους 100 αντιεξουσιαστές, οι οποίοι δεν αφήνουν τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να βγει έξω από το κτίριο και εκτοξεύουν απειλές.

«Η Ελλάδα δεν είναι μια κανονική χώρα, σε καμία χώρα δεν μπορούν κάποιοι φασίστες της άκρας Αριστεράς να εμποδίσουν την ομιλία ενός εκλεγμένου βουλευτή και υποψηφίου αρχηγού κόμματος», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Η ΝΔ με αφορμή το περιστατικό καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.