Για αδυναμία διαλόγου κατηγορεί τον Μεϊμαράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για αδυναμία διαλόγου κατηγορεί τον Μεϊμαράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Eurokinissi

Ευθύνες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την έλλειψη δημόσιου διαλόγου στη ΝΔ επέρριψε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο ανθυποψήφιος του για την ηγεσία Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, όσον αφορά στα της ΝΔ ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «σε όλες τις χώρες γίνεται δημόσιος διάλογος για το ότι δεν γίνεται είναι ευθύνη Μεϊμαράκη. Η αδυναμία διαλόγου είναι παθογένεια της ΝΔ λες και αν διαφωνήσουμε δημόσια το κόμμα δεν θα είναι ενωμένο την επόμενη μέρα. Η ενότητα δεν αρκεί από μόνη της ενωμένοι ηττημένοι δεν πάμε μακριά το θέμα είναι ποιος μπορεί να υλοποιήσει τις αλλαγές στη ΝΔ».

Για τις αιχμές Τζιτζικώστα δήλωσε: «Εγώ δεν εκφράζω υποσύνολα της παράταξης» ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι «εκλέγομαι στη Β’ Αθηνών από το 2004 τρεις φορές πρώτος και μια φορά δεύτερος, ο Απόστολος εξελέγη μια φορά και τη δεύτερη δεν τα κατάφερε».

Επίσης εκτίμησε ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος, καθώς δεν θα φτάσει κανείς υποψήφιος το 50% με τέσσερις υποψηφίους

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ακόμη τον Άδωνη Γεωργιάδη, που έδινε την ίδια ώρα συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως «πολύ καλό υπουργό που προέρχεται από διαφορετική ιδεολογική αφετηρία...»

«Εγώ είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, επί της αρχής, δεν ξέρω την άποψη του Άδωνη. Αυτός είναι δεξιός, εγώ είμαι κεντροδεξιός. Συμφωνούμε στην ανάγκη ιδιωτικής οικονομίας και προσέλκυσης επενδύσεων» τόνισε, διευκρινίζοντας πάντως ότι «μάς ενώνουν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.»

«Με το 28% των εκλογών δεν πάμε πουθενά Ο πολιτικός μου λόγος έχει απήχηση και όσους ψηφοφόρους είναι εκτός ΝΔ σημείωσε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη για διασύνδεση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, εξήγησε ότι «μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα πιστεύω τον κ. Πανούση, βεβαίως υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα (ο πρώην υπουργός), όμως δεν πιστεύω ένα κατά συρροή ψεύτη όπως ο κ. Τσίπρας».

«Είναι απολύτως ακατανόητη η ολιγωρία της κυβέρνησης να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης στον κ. Κουμουτσάκο, αλλά και η άρνησή της να δώσει εξηγήσεις για την καταγγελία του κ. Πανούση» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Δημοφιλή