Πώς να φτιάξετε ένα επιπλέον κλειδί χωρίς κλειδαρά και άλλες 4 ειδήσεις από τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου

Πώς να φτιάξετε ένα επιπλέον κλειδί χωρίς κλειδαρά και άλλες 4 ειδήσεις από τον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου
youtube

Μπορεί ο καιρός να μην γίνεται πιο κρύος, ακόμα κι αν είναι ήδη Νοέμβριος, αλλά έχουμε μεγαλύτερη διάθεση να μείνουμε στο σπίτι. Το οποίο σημαίνει ένα πράγμα... Αν δεν έχετε εφοδιαστεί ήδη με την υπηρεσία COSMOTE VDSL με τις απίστευτες ταχύτητες που έχει, σας προτείνουμε να το κάνετε, αλλιώς δεν θα καταφέρετε να δείτε τα βίντεο που έχουν κερδίσει το ίντερνετ αυτή την εβδομάδα.

Ο γερμανικός ποιμενικός σκεπάζει τον καλύτερό του φίλο

Η φιλία είναι υπέροχο πράγμα και όταν η φιλία αυτή έχει να κάνει με έναν προστατευτικό σκύλο και ένα μικρό παιδί που είναι ο καλύτερός του φίλος, τότε όλα γίνονται ακόμα καλύτερα. Εάν δυσκολεύεστε να βάλετε το παιδί σας για ύπνο, δείτε πόσο αριστοτεχνικά το κάνει αυτό το λυκόσκυλο.

Πηγή: Viral nova

H γυναίκα που έκανε δαχτυλίδι το δόντι του αρραβωνιαστικού της

Όταν ο Λούκας και η Κάρλι έψαχναν μαζί για δαχτυλίδι αρραβώνων, συνειδητοποίησαν ότι τίποτα από αυτά που έβλεπαν δεν τους άρεσε. Μάλλον ήθελαν κάτι πιο προσωπικό, γι' αυτό αποφάσισαν να μετατρέψουν σε δαχτυλίδι τον φρονιμίτη του Λούκας. Κάπως περίεργη επιλογή, αλλά αφού αρέσει στο ζευγάρι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Πηγή: Bored Panda

H μαμά αρκούδα θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί της

Όταν το μικρό της εγκλωβίζεται πάνω σε ένα κλαδί και δεν μπορεί με τίποτα να κατέβει, η μαμά αρκούδα κάνει τα πάντα για να το κατεβάσει με ασφάλεια. Μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτό το βίντεο χρησιμοποιώντας τις απίστευτες ταχύτητες της υπηρεσίας COSMOTE VDSL και, να θυμάστε ότι η μαμά σας έχει πάντα δίκιο!

Πηγή: Viral nova

Φτιάξτε χωρίς κλειδαρά ένα επιπλέον κλειδί

Εάν δεν το έχετε δει ακόμα, μπορείτε να το δείτε άμεσα με την υπηρεσία COSMOTE VDSL, γιατί αυτό το βίντεο δεν είναι ένα απλό βίντεο, αλλά σας δείχνει πως να φτιάξετε μόνοι σας ένα επιπλέον κλειδί. Χρήσιμο για όλους.

Πηγή: Laughing Squid

Ο κομμωτής που θα κάνει τα πάντα για να κουρέψει αυτό το παιδί

Ο Μέισον είναι ένα παιδί από τη Μεγάλη Βρετανία που έχει διαγνωστεί με αυτισμό και φοβάται απίστευτα όταν πηγαίνει στο κομμωτήριο και κάποιος προσπαθεί να του κόψει τα μαλλιά. Για τον Τζέιμς, τον κομμωτή, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να του σταθεί εμπόδιο και δεν δίστασε να συρθεί στα πατώματα προκειμένου να τον κουρέψει την ώρα που παίζει με το παιχνίδι του.

Πηγή: Bored Panda

Δημοφιλή