ΔΙΕΘΝΕΣ
12/11/2015 04:32 EET | Updated 12/11/2015 05:24 EET

Έβγαζε βίντεο τον εαυτό της στο snapchat και έπεσε δίπλα της αεροπλάνο

Μια νεαρή κοπέλα απαθανάτιζε με το κινητό της, την ώρα που τραβούσε με βίντεο τον εαυτό της στο Snapchat για να το μοιραστεί με τους φίλους της, την συντριβή ενός μικρού επιβατικού αεροπλάνο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο εννέα ανθρώπων.

Το μικρό αεροπλάνο,ένα Hawker H25 πλησίαζε το αεροδρόμιο Akron Fulton του Οχάιο γύρω στις 15:00 τοπική ώρα, όταν ξαφνικά έχασε ύψος και έπεσε στο διπλανό διώροφο σπίτι και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο ιδιοκτήτης του τζετ αναφέρουν ότι από την σύγκρουση σκοτώθηκαν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης ενώ δεν υπάρχει σαφής εικόνα για άλλους νεκρούς ή τραυματίες μέσα από το σπίτι.

Ένας άνδρας που περνούσε από έναν διπλανό δρόμο με το ποδήλατό του είπε ότι είδε το αεροπλάνο να κόβει ένα καλώδιο πέφτοντας και να καταλήγει στην κατοικία. Στο τέλος το μόνο που πρόλαβε να δει είναι μια τεράστια μπάλα φωτιάς.

Η νεαρή Page McVeigh τη στιγμή που πόζαρε και έκανε αστεία με το φακό ακούσε ένας δυνατό κρότο και εμφανίστηκε μια μεγάλη λάμψη. Η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει και συνειδητοποίησε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ότι ένα μικρό επιβατικό αεροπλάνο έχει πέσει δίπλα στο σπίτι της σε μια γειτονική κατοικία.