Έχασε και από το Λουξεμβούργο η Εθνική. Ήττα 1-0 με γκολ στο 91'

Έχασε και από το Λουξεμβούργο η Εθνική
Sport24gr

Mια αλλαγή προπονητή δεν σηματοδοτεί απαραίτητα και αλλαγή στο "τσιπάκι" από την αρχή. Θέλει χρόνο, πολλή δουλειά και υπομονή, κάτι που στην περίπτωση της βαριά άρρωστης Εθνικής μας ομάδας αποτελεί και προαπαιτούμενο. Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει πάρα πολλά πράγματα να αλλάξει, αν θέλει να φτιάξει ένα σύνολο που θα στέκεται αξιοπρεπώς στο χορτάρι και δεν θα χάνει από ομάδες όπως το Λουξεμβούργο.

Ναι, η γαλανόλευκη έχασε για μια ακόμη φορά από μια εθνική που βρίσκεται στην 146η θέση της κατάταξης της FIFA και κάθε νίκη της πανηγυρίζεται ως κάτι το εξωπραγματικό. Με εξαίρεση την διάθεση του πρώτου μέρους και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι διεθνείς μας, το δεύτερο 45λεπτο ήταν μια συνέχεια όσων είδαμε σε όλη την διάρκεια των προκριματικών του EURO 2016. Ο Γερμανός κόουτς έχει πολλή δουλειά μπροστά του και ευτυχώς για τον ίδιο έχει χρόνο μέχρι το ματς με την Κύπρο στη Λευκωσία.

Για την ιστορία, το γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 91ο λεπτό με τον Γιοακίμ, ο οποίος νίκησε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Ό,τι και αν πούμε, φαντάζει λίγο για την Εθνική που είναι σε τόσο κακή φάση, ώστε δεν μπορεί να νικήσει ούτε καν ομάδες που υποτίθεται ότι είναι... σκάλες πιο κάτω. Θεωρητικά πάντα, διότι στο χορτάρι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Μετά τις δυο ήττες από τα Νησιά Φερόε, χάσαμε και από το Λουξεμβούργο.

Πηγή: Sport24gr

Δημοφιλή