ΔΙΕΘΝΕΣ
13/11/2015 15:29 EET | Updated 13/11/2015 15:29 EET

Ηθοποιός του Χόλιγουντ με HIV φέρεται να ήρθε σε «ελεύθερη» σεξουαλική επαφή με δεκάδες πορνοστάρ

Nenov via Getty Images
Vaccination

Πανικός στο Χόλιγουντ μετά τις αποκαλύψεις μιας 27χρονη πορνοστάρ ότι ηθοποιός και φορέας του HIV έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις με 50 ανθρώπους. Η γυναίκα, η οποία είχε μείνει έγκυος από τον ηθοποιό, ανησυχεί ότι ο άνδρας θα προκαλέσει μια επιδημία AIDS στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η ίδια στην Daily Mail, ο άνδρας, ο οποίος έχει συνάψει σχέσεις με πολλές γυναίκες και άνδρες στο παρελθόν, έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 50 πορνοστάρ και τρανσέξουλ άτομα που γνωρίζει η ίδια προσωπικά. Η ίδια έχει πρόσφατα κάνει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν είναι φορέας του ιού. Παρόλα αυτά ανησυχεί για τις τύχες των συναδέλφων της, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν σταματήσει να πρωταγωνιστούν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου μετά από ερωτική συνεύρεση με τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

«Νομίζω ότι ίσως να έχουν κολλήσει τον HIV όμως προφανώς δεν θα πάω να τους ρωτήσω και εκείνοι θα το αρνηθούν. Δεν είναι κάτι που θες να λες στους άλλους», είπε η 27χρονη.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η πορνοστάρ είχε έρθει σε επαφή με τον ηθοποιό σε ένα ερωτικό πάρτι σε σπίτι, όπου παρότι χρησιμοποίησαν προφυλάξεις, εκείνη έμεινες έγκυος.

«Είχα μείνει έγκυος και έπρεπε να κάνω άμβλωση, επομένως το DNA ήταν μέσα μου αλλά αυτό ήταν πριν πέντε χρόνια. Έχω κάνει πολλές εξετάσεις και γυρίζω ταινίες έκτοτε, όμως θα συνεχίζω να τσεκάρω την υγεία μου», είπε, συμπληρώνοντας πως είναι πολλοί οι πορνοστάρ που ανησυχούν όταν έμαθαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι φορέας του ιού.