Η Lorena Bobbitt εξομολογείται: "Έτσι έφτιαξα τη ζωή μου μετά τον "ευνουχισμό" του συζύγου μου"

Η Lorena Bobbitt εξομολογείται: "Έτσι έφτιαξα τη ζωή μου μετά τον "ευνουχισμό" του συζύγου μου"

Η Lorena Bobbitt έγινε παγκοσμίως γνωστή στις 23 Ιουνίου του 1993 όταν ακρωτηρίασε το πέος του άνδρα της έπειτα από έναν ακόμα βιασμό της.

Ο John Wayne Bobbitt, εκείνη τη μοιραία νύχτα, πήγε μεθυσμένος στο σπίτι και ξεκίνησε καυγά με τη γυναίκα του. Όταν ο 24χρονος τότε πήγε για ύπνο, η Lorena πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και του έκοψε το ανδρικό μόριο. Σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία τον άφησε να αιμορραγεί στο συζυγικό τους κρεβάτι, πήρε το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από το σπίτι. Σε κάποιο σημείο άνοιξε το παράθυρό της και πέταξε το κομμένο πέος σε ένα χωράφι.

Στα 45 της πλέον η Lorena βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Mr Harvey’s show" και έγινε δεκτή από το γυναικείο κοινό με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Η Lorena, η οποία αθωώθηκε από το δικαστήριο ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί, ενώ ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση εννέα ωρών ώστε να αποκατασταθεί το μόριό του, έγινε ηθοποιός ερωτικών ταινιών.

Μιλώντας στην εκπομπή λοιπόν η 45χρονη ανέφερε: "Το σώμα μου δεν το άντεχε άλλο, η ψυχή μου επίσης. Τρομοκρατήθηκα και τρελάθηκα", είπε δικαιολογώντας τη πράξη της. "Έκοψα το πέος του γιατί με κακοποιούσε. Αυτό συμβαίνει όταν ένας άντρας πιέζει μια γυναίκα", τόνισε λέγοντας ότι πλέον ζει στη Βιρτζίνια με τον δεύτερο σύζυγό της και την δεκάχρονη κόρη τους, Olivia.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο πρώην σύζυγός της, ο "ευνουχισμένος" John Wayne Bobbitt, προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί της. "Προσπάθησε. Αλλά πάντα διέγραφα το νούμερο του τηλεφώνου του", είπε στον δημοσιογράφο Steve Harvey. "Εννοώ, ξέρετε, έχω τη ζωή μου. Έχω μια νέα ζωή τώρα και θέλω να εστιάσω στα θετικά ενώ περιβάλλομαι από ανθρώπους με θετική ενέργεια», συμπλήρωσε.

Δημοφιλή