Ο Βούτσης κατήργησε την Επιτροπή για το Χρέος της Κωνσταντοπούλου

Ο Βούτσης κατήργησε την Επιτροπή για το Χρέος της Κωνσταντοπούλου
sooc

Τίτλους τέλος στην Επιτροπή για το Χρέος που είχε συστήσει η τέως πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, «έριξε» ο διάδοχός της στο αξίωμα και τέως σύντροφός στον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

Με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου – στην κατηγορία Κοινοβουλευτική Διαφάνεια- ο κ.Βούτσης βάζει τέλος στην Επιτροπή η οποία αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά έργα της προκατόχου του αλλά έμελλε να προκαλέσει ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις σε πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και εντός ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ.Κωνσταντοπούλου όμως δεν έχασε χρόνο και απάντησε στον κ.Βούτση με ανάρτηση της στο Facebook στην οποία αναφέρει:

«Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Βούτσης τίμησε την σημερινή απεργία κατά των Μνημονίων καταργώντας την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Προφανώς δεν αντέχει ο Τσίπρας στην ιδέα ότι θα συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για την αντισυνταγματικότητα κ εγκληματικότητα των μέτρων. Η επίσημη απάντηση της Επιτροπής θα έρθει όταν ενημερωθούν επισήμως κ νομίμως τα μέλη της. Και δεν θα αρέσει στους νεομνημονιακούς. Μέχρι τότε ελπίζω να μην απεργάζονται και εισβολή των ΜΑΤ στα γραφεία της Επιτροπής. Κύριοι νεοΜνημονιακοί, ο αγώνας για το λογιστικό έλεγχο κ διαγραφή του χρέους ούτε ξεκίνησε ούτε θα λήξει με απόφαση Προέδρου Βουλής. Ξεκίνησε απ' την κοινωνία, που σας έχει απέναντι, την κοινωνία, την οποία στήσατε στο απόσπασμα. Η κοινωνία δεν καταργείται με απόφασή σας».

Μόλις έμαθα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Βούτσης τίμησε την σημερινή απεργία κατά των Μνημονίων καταργώντας την Επιτροπή Αλήθειας...

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou on Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Δημοφιλή