ΔΙΕΘΝΕΣ
16/11/2015 05:58 EET | Updated 16/11/2015 06:33 EET

Οι Anonymous κηρύσσουν τον πόλεμο ενάντια στον ISIS

Οι Anonymous κηρύσσουν τον πόλεμο ενάντια στον ISIS μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι την Παρασκευή το βράδυ. Με βίντεο που ανέβασαν στο YouTube καλούν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη και προειδοποιούν τους τρομοκράτες ότι θα τους βρουν.

Οι Anonymous δηλώνουν ότι ξεκίνησαν την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος με στόχους ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media ατόμων που εμπλέκονται και προπαγανδίζουν τον ISIS.

Κρύβοντας τα χαρακτηριστικά τους πίσω από τη χαρακτηριστική μάσκα, ένας εκπρόσωπος μιλώντας στη γαλλική γλώσσα, δήλωσε, " Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Θα σας βρούμε και εμείς δε θα σας αφήσουμε ήσυχους. Εμείς θα ξεκινήσουμε τη μεγαλύτερη επιχείρηση ποτέ εναντίον σας. Έχει κηρυχθεί πόλεμος".

"Ο πόλεμος ξεκίνησε. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερος από ό,τι νομίζετε και θα βγει από αυτό το δραματικό συμβάν ακόμη πιο δυνατός"

Δεν είναι σαφές γιατί το βίντεο δεν έχει ανέβει στο κανάλι του YouTube της ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι χάκερ απειλούν τους τζιχαντιστές, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο μετά την επίθεση του Charlie Hebdo.

Το πρώτο τους "χτύπημα" κατά του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα οι Anonymous. Όπως ανέφεραν στο Twitter, δημοσιοποίησαν 1000 λογαριασμούς στο Twitter υποστηρικτών και μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΗΓΗ: telegraph.co.uk