Έρχεται το Athens Spirit Film Festival: Μια μεγάλη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα

Έρχεται το Athens Spirit Film Festival: Μια μεγάλη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα
Athens Spirit Festival

Με το σύνθημα «Where Art meets Philosophy» και ένα κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα, η ομάδα των Surfers4Life σερφάρει ξανά δυναμικά, διοργανώνοντας από τις 19 έως τις 25 Νοεμβρίου, το 1ο Athens Spirit Film Festival.

Ο Einstein έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο της συνειδητότητας που το δημιούργησε».

Με έναρξη την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, και για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την συνειδητότητα της μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς και με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης και προσωπικής ενδυνάμωσης.

Άλλα δρώμενα που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν ένα debate με θέμα «H πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Athens Spirit Film Festival

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου (έναρξη) & Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου (λήξη):

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου εως Τρίτη 24 Νοεμβρίου:

Art Factory - Τεχνοστάσιο

Για περισσότερες πληροφορίες

Δημοφιλή