Γκλίτερ στα μαλλιά και τσουνάμι από σύννεφα: Τα 5 απίστευτα viral της εβδομάδας

Γκλίτερ στα μαλλιά και τσουνάμι από σύννεφα: Τα 5 απίστευτα viral της εβδομάδας
lucyhale

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά, και μαζί της η καθιερωμένη τελετουργία της αντίστροφης μέτρησης μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο. Μην απελπίζεστε όμως, γιατί σας έχουμε τουλάχιστον δύο λόγους που θα κάνουν την εβδομάδα αυτή καλύτερη στο λεπτό και θα φέρουν το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Ο ένας είναι η πάντα αξιόπιστη και σωτήρια πύλη προς την ατελείωτη διασκέδαση που ακούει στο όνομα Cosmote VDSL. Μία σύνδεση στο σπίτι, ατελείωτες δυνατότητες για κάθε μέλος της οικογένειας. Θες να κάνεις download ταινιών, μουσικής, παιχνιδών; Θες να κάνεις upload δικές σου φωτογραφίες και video; Θες να κάνεις streaming το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς; Με το Cosmote VDSL όλα αυτά γίνονται σε διαστημικές ταχύτητες, όσα άτομα κι αν χρησιμοποιούν τη σύνδεση ταυτόχρονα με εσένα. Μόλις αποφάσισες πώς θα περάσεις όλη την εβδομάδα, σωστά;

Ο δεύτερος είναι να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με πέντε από τις καλύτερες ειδήσεις που αγάπησε το παγκόσμιο internet και οι οποίες έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες. Πίστεψέ μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου φτιάξουν τη διάθεση.

1. Μια μαμά εικονογράφησε με τον πιο αστείο τρόπο τα καθημερινά προβλήματα της εγκυμοσύνης

Η Lina Severinsen, μια εικονογράφος και μαμά δύο παιδιών από το Bergen της Νορβηγίας, δημιούργησε μια χιουμοριστική σειρά απλών webcomics που περιγράφουν με ειλικρινή τρόπο τις προκλήσεις και την καθημερινή πραγματικότητα που βιώνει μια έγκυος. Το όνομα της σειράς τα λέει όλα: «Kos og Kaos» δηλαδή «Αγκαλίτσες και Χάος».

2. Η νέα τάση στα μαλλιά των γυναικών θέλει glitter στις ρίζες

Το να βάφεις τα μαλλιά σου σε «έξαλλα», ζωηρά χρώματα, όπως μπλε, φούξια και μοβ είναι πάντα διασκεδαστικό. Αυτό που δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, είναι η σκούρα ρίζα που κάνει την εμφάνισή της κάθε 15-20 μέρες και η οποία μετατρέπει το κομμωτήριο σε δεύτερο σπίτι -και ταυτόχρονα αδειάζει την τσέπη σου στο λεπτό. Για αυτό και κάποιες γυναίκες σκέφτηκαν μια έξυπνη λύση που εκτός από οικονομική κάνει τα μαλλιά σας ακόμα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά. Κυριολεκτικά λαμπερά. Ποια είναι αυτή; Άπειρο, πολύχρωμο glitter στη ρίζα. Εμείς θα σας προτείναμε να το δοκιμάσετε και να αξιοποιήσετε τις ταχύτητες Cosmote VDSL σύνδεσής σας για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους σας και να το διασκεδάσετε ομαδικώς. Μια ζωή την έχουμε, λίγο glitter δεν θα μας κάνει και τίποτα.

3. Ένα τσουνάμι από σύννεφα άφησε άφωνους τους κατοίκους του Σίδνεϊ

Πριν από μια εβδομάδα ένα διαφορετικό τσουνάμι εισέβαλε στο New South Wales της Αυστραλίας, όχι από τη θάλασσα αλλά από τον ουρανό. «Κύμματα» από σύννεφα κατέλαβαν το τοπίο πάνω από την παραλία Bondi, οι μετεωρολόγοι ειδοποίησαν τους κατοίκους των γύρω περιοχών να προσέχουν για ηλεκτρικές καταιγίδες, ισχυρές βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους, αυτό όμως που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στην μνήμη όλων θα είναι το συγκλονιστικό, παραμυθένιο σκηνικό που δημιουργήθηκε πάνω από τα κεφάλια τους.

4. Ένα τεράστιο μουσικό όργανο χρησιμοποιεί τη θάλασσα για να δημιουργήσει απόκοσμη μουσική

Μια απίστευτη συνεργασία ανάμεσα στην ανθρωπότητα και τα στοιχεία της φύσης πραγματοποιείται αυτόν τον καιρό στις ακτές της Κροατίας. Ο Κροάτης αρχιτέκτονας Nikola Basic δημιούργησε ένα τεράστιο μουσικό όργανο μήκους 70 μέτρων το οποίο χρησιμοποιεί τον άνεμο και τα νερά της Αδριατικής για να δημιουργεί σαγηνευτικές, απόκοσμες μελωδίες. Το αξιοθέατο έχει ανοίξει για το κοινό από το 2005, πρόσφατα όμως έγινε γνωστό παγκοσμίως, με χιλιάδες τουρίστες να το επισκέπτονται κάθε μήνα από κάθε γωνιά του κόσμου.

5. Το διαδικτυακό μουσείο που «καθαρίζει» τους πίνακες από τη γλουτένη

Ο Γάλλος γραφίστας Arthur Coulet βρίσκεται πίσω από ένα από τα πιο περίεργα αλλά και πιο διασκεδαστικά ιντερνετικά project που έχουμε δει ποτέ. Ο Coulet δημιούργησε ένα Tumblr με την ονομασία «Gluten-Free Museum», όπου ανεβάζει διάσημους πίνακες ζωγραφικής από τους οποίους έχει αφαιρέσει οτιδήποτε περιέχει γλουτένη. Σε μερικούς οι αλλαγές είναι αμελητέες, σε κάποιους άλλους όμως το έργο τέχνης έχει υποστεί ολική μεταμόρφωση για χάρη μιας πιο υγιεινής ζωής -έστω και εικονικά.

Δημοφιλή