«Πυρήνες της Φωτιάς» κατά Πανούση: «Είναι στόχος μας. Τα ψέματά του τον στοχοποίησαν ανεπιστρεπτί»

«Πυρήνες της Φωτιάς» κατά Πανούση: «Είναι στόχος μας. Τα ψέματά του τον στοχοποίησαν ανεπιστρεπτί»
Sooc

«Βολές» κατά του τέως υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση εξαπολύουν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» με επιστολές μελών τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο Χρήστος Τσάκαλος, ο οποίος περιγράφεται ως ένα από τα ηγετικά μέλη της οργάνωσης, σε κείμενό του με τίτλο «για την επιστροφή της αλήθειας» αναφέρει:

«Μέχρι χθες ο Πανούσης ήταν απλά ένας χαμαιλέοντας ψευτοδιανοούμενος του συστήματος. Από σήμερα, μπορεί να μην αναβαθμίστηκε ως κυβερνητικό στέλεχος, αναβαθμίστηκε όμως ως στόχος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και όσων αγωνίζονται για την ελευθερία... Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί...

Κι αυτό δεν είναι απειλή. Γιατί, σε αντίθεση με τον Πανούση, η συνέπεια και η ιστορία του αναρχικού αντάρτικου πόλης δε λέει ποτέ ψέματα».

Ο Χρήστος Τσάκαλος κάνει λόγο αναφερόμενος στις καταγγελίες Πανούση για «φθηνό μυθιστόρημα – ρεβάνς για την απόλυσή του από την κυβέρνηση».

Απειλές κατά του Γιάννη Πανούση εξαπολύει σε επιστολή του και το μέλος των «Πυρηνών της Φωτιάς» Γεράσιμος Τσάκαλος, αδερφός του Χρήστου Τσάκαλου, ο οποίος γράφει ότι «ο Πανούσης όντως ήταν και θα είναι στόχος του αντάρτικου πόλης για τις επιλογές που έχει κάνει».

Δημοφιλή