Αν δε σας πείσουν τα λόγια αυτού του μικρού δεν καταλάβατε τίποτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

Αν δε σας πείσουν τα λόγια αυτού του μικρού δεν καταλάβατε τίποτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι
Facebook

Όταν ο δημοσιογράφος της Le petit Journal πλησίασε αυτόν το μπαμπά με τον γιο του οι οποίοι πήγαν να τοποθετήσουν ένα λουλούδι έξω από το Μπατακλάν δε περίμενε να έχει μια τόσο συγκινητική συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος αρχικά ρωτάει τον μικρό γιατί κατά τη γνώμη του αυτοί οι άνθρωποι έκαναν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η απάντηση του μικρού ήταν: “Γιατί είναι πολύ κακοί άνθρωποι.” και συμπλήρωσε “Πρέπει να προσέξουμε και να αλλάξουμε σπίτι”. Τότε ο πατέρας του τον χαϊδεύει στο κεφάλι και του απαντά: "Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε σπίτι. Η Γαλλία είναι το σπίτι μας”.

“Ναι αλλά είναι κακοί, μπαμπά και έχουν όπλα και μπορούν να μας χτυπήσουν" λέει ο μικρός. "Αυτοί έχουν όπλα αλλά εμείς έχουμε λουλούδια” απαντά ο πατέρας του. “Ναι αλλά τα λουλούδια δε κάνουν τίποτα”. “Μα και βέβαια κάνουν τα χρησιμεύουν για να νικήσουμε τα όπλα.” είναι η απάντηση του πατέρα του. "Μας προστατεύουν; Το ίδιο και τα κεριά;”. “Είναι εδώ για να θυμόμαστε τους ανθρώπους που χτες έφυγαν από τη ζωή” του λέει κοιτώντας τον μέσα στα μάτια.

"Νιώθεις καλύτερα;” ρωτάει ο δημοσιογράφος. Και η απάντηση του μικρού είναι "Ναι".

French father and son have the most precious conversation in interview about Paris attacks. I feel better too now, thanks!

A father and son have the most precious conversation during an interview by french media at the scene of the Bataclan attacks. I saw that it hadn't been subtitled in english yet, so I made a quick edit to show the rest of the world how freakin awesome some of our citizens are. They're my heros. I feel better too now! (Courtesy of Le Petit Journal) #paris #bataclan #parisattacks

Posted by Jerome Isaac Rousseau on Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Δημοφιλή