Βρήκαμε με ποιον κακό του James Bond μοιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Βρήκαμε με ποιον κακό του James Bond μοιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
HuffPost Greece

Όταν, στα γραφεία ενός site, οι συντάκτες του πολιτιστικού βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με τους συντάκτες του newsroom, προκύπτουν αρκετές φορές θέματα που, υπό άλλες συνθήκες, ίσως να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Τις περισσότερες φορές που δημιουργείται ένα τέτοιο θέμα, είναι όταν οι μεν αναγκάζονται να παρακολουθήσουν προγραμματικές δηλώσεις των πολιτικών στη Βουλή μαζί με τους δε. Δηλώσεις που κρατούν για ώρες και ώρες και ώρες. Την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, ο Νίκος Βούτσης απέκτησε δεύτερη καριέρα.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο των προαπαιτούμενων, μια συζήτηση που παρακολουθούμε στο γραφείο εδώ και τουλάχιστον 2 ώρες, με αποτέλεσμα οι του newsroom να έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε νιρβάνα και οι του πολιτιστικού να βιώνουν αναλαμπές που δεν περίμεναν να έχουν ποτέ.

Και κάπως έτσι συνειδητοποιήσαμε ομαδικώς πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο χαμένος δίδυμος αδερφός του Christoph Waltz. Ή και όχι, πάντως σίγουρα θα μπορούσε.

Είτε ως Ernst Stavro Blofeld στο Spectre.

Είτε ως απλός, καθημερινός σωσίας του Christoph Waltz.

Όσο θα πραγματοποιούνται ατελείωτες συζητήσεις στη Βουλή, εμείς θα επιστρέφουμε με ένα ακόμα pop trivia που δεν ξέρατε πως θέλετε να μάθετε. Και αυτό είναι δέσμευση.